tiszafanni
Regisztráció dátuma: | 2016. szeptember 8. |
Bőrtípus: | - |
Bőrprobléma: | - |
Korcsoport: | - |
13 VÉLEMÉNY (1 vélemény 1 hasznos szavazattal)
Manna Aloe Vera-Citromfű Szappan
2017. február 18.Nálam sajnos nem hozta a várt eredményt. Kimondottan szárította az amúgy is gyakran feszülő bőrömet. Nem tudom mit kéne megpróbálnom, de keresem tovább a számomra megfelelő szappant.
HappySkin Provance Levendulás Arcradír BIO rózsavízzel
2017. február 18.Mivel a legtöbb radír kisebesítette és szárította az arcom, ezért gondoltam, hogy kipróbálom, mivel ez érzékeny bőrre lett kitalálva. Nekem teljesen bevált, nem húzódik és feszül a bőröm, sebeket egyáltalán nem okozott. Ennél maradok, mert nagyon megszerettem az illatát is, és nem utolsó sorban az összetétele is nagyon tetszik :)
HappySkin Rhea Hajbalzsam BIO brokkolimag olajjal
2017. február 18.Próbálkoztam már több natúr hajbalzsammal, de eddig egyik sem vált be, viszont ez nagyon jó! Nagyon puha és könnyen fésülhető lesz tőle a hajam és a töredezés is elmúlt. A családban is megjegyezték, hogy milyen szép fényes és egészséges a hajam :)
Uriage Micellás Arc- és Sminklemosó Termálvízzel Érzékeny, Kipirosodó Bőrre
2016. október 13.Nem régóta használom, de eddig nem volt vele problémám, mert szépen leszedi a sminket és nem maszatol. Egyetlen észrevételem, hogyha nem teszek utána hidratáló krémet, akkor reggelre húzódik a bőröm, mert szerintem kiszárítja :( De ezt eddig mindegyik micellás víznél tapasztaltam, úgyhogy nem lepődtem meg. Árát tekintve: Vannak olcsóbb, és ugyanilyen hatású készítmények, nem érzem a különbséget, hogy ez bármivel is jobb lenne, hiába drágább.
A elején elégedett voltam vele, de pár hét után semmilyen hatást nem tapasztaltam, száraz maradt a bőröm, hiába kentem :( Lehet nem az én bőrömnek való, majd próbálkozom mással.
HappySkin Voilà Szappan Levendulával és Kakaóvajjal
2016. október 13.Szeretem ezt a szappant használni, mert nagyon kellemes az illata, és kézmosás után nem lesz száraz a bőröm, amióta ilyen szappanokat használok. Nekem ez a személyes kedvencem, és szívesen adom ajándékba is :)
HappySkin Heléné Kézkrém Bio Avokádóolajjal
2016. október 13.Már a múlt évben is beszereztem párat belőle, mert egészen ősztől tavaszig használok kézkrémet. Ez a krém hibátlan, nekem gyorsan beszívódik, mégis hosszú ideig tart a hidratálása, és nem hagy maga után zsíros, ragadós érzést! Idén is már elkezdtem használni, teljesen elégedett vagyok :)
HappySkin Miracle Arckrém Resveratrollal, Béta-Glükánnal és BIO argánolajjal
2016. október 13.A hidegebb időben jobban szeretem a gazdagabb hidratáló krémeket használni, mert simán elbírja a bőröm. Ezt a krémet különösen nagyon szeretem, mert amellett, hogy tartósan hidratál, amellett a pirosságot is lehúzza, ami sajnos gyakran jelentkezik a hidegtől. egységesen puha, hidratált bőrt kapok :)
HappySkin Méztejes Sampon BIO mandulaolajjal
2016. szeptember 8.Gyorsan zsírosodó volt a hajam, és elég problémás volt ez nekem. Ez a sampon elég jól, alaposan megtisztítja, mert használata után sokkal több napot bír a hajam! És szép fényes is, bár azért a biztonság kedvéért a balzsamukkal együtt használom, ami szintén nagyon bevált, mert a hosszú hajamra mindig használok ápolót!
Manna Jojoba Szépségolaj
Már használom egy ideje, és teljesen megfelelt a célnak, de véleményem szerint nem egy csodaszer, olcsóbb termék is hozott már ilyen eredményt nekem, úgyhogy nem hiszem, hogy mégegyszer megvenném.