vandino
Regisztráció dátuma: | 2011. szeptember 10. |
Bőrtípus: | Zsíros |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
113 VÉLEMÉNY (20 vélemény 26 hasznos szavazattal)
Miss Sporty Metal Flip Körömlakk
2013. július 13.Nagy csalódás...négy réteg simán kell belőle, és az alig szárad meg. Színe sokkal szolidabb mint az üvegben, így már nem is tetszik, szóval tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert annyira nem tetszett, hogy le is mostam másnap (világos-kékes szín)
Catrice Photo Finish Folyékony Alapozó
2013. április 21.A Catrice matt alapozója helyett kerestem valamit, és pozitívan csalódtam,mert legalább annyira bejött, mint az elődje! Elég jó a fedése, tartós, száraz részekbe nem ül bele, és a könnyen kifényesedő részeken se teljesít rosszul (bár tökéletesen se). Ára és csomagolása tökéletes! Az illata viszont szerintem is borzalmas, de ez az egyetlen rossz benne. Összetevőivel is elégedett vagyok.
Többféle ilyen krémes 3in1, 4in1 korrektort próbáltam már. A csomagolása elég gagyi, nagyon lazán fogja össze a két részt. A tükör nagyon jó benne, és az illata is meglepően jó szerintem. De maga a korrektor...a színei nem sokban különböznek egymástól felvitel után, és eleve a fedése is nagyjából nulla...valamennyit lehet építeni, de nem sokat. Szóval a leglényegesebb ponton bukik el sajnos.
Essence Studio Nails Ultra Gloss Nail Shine
2013. március 31.Kicsit bírja csak tovább a lakk a körmömön, és be is sűrűsödik hamar a lakk, de engem ez sose zavart, mert acetonnal megoldom...Fényes, de volt már ennél fényesebb fedőlakkom is. Ár-érték arányban jó, de ez csak egy átlagos fedőlakk :) A csomagolása nekem nagyon tetszik :D Az egyete is teljesen rendben van, használható.
Astor Pro Manicure Ultra White Körömlakk
2013. március 31.Kicsit lassan szárad a többi fajta astor lakkjaimhoz képest. Kell belőle 4 réteg a teljes fedéshez, de ez inkább francia manikűrhöz van, szóval nem bánom. Sokáig bírja a körmömön, kb 4 napig, de a vége felé nem lepattogzik, hanem gumiszerűen felválik. Árban lehet találni ilyen lakkokból száz akárhányat olcsóbban. Szóval vegyesek az érzéseim..
Nagyon jó! Egy réteg is elég lenne, de két rétegben is pillanatok alatt megszárad. Négy nap után is csak a körömvégeimről volt lekopva. Egyáltalán nem pattogzik le. Viszont a színek nekem annyira nem jönnek be...Inkább 2 alapszínt vettem, mert szerintem inkább az idősebb korosztályt célozza pl az essence lakkokhoz képest. Akciósan teljesen megéri, amúgy nem nyúltam volna érte sajnos...
Astor Big & Beautiful Boom! Szempillaspirál
2013. március 31.Egyáltalán nem vagyok vele megelégedve. Én tényleg egy "BOOM" spirált kerestem volna, ehelyett ez egy kis uncsi semmiség. Amikor felkenem sokat visz a pilláimra anélkül hogy dúsítaná vagy valami, viszont nagyon összetapasztja a pilláimat, és még pluszba ki kell őket fésülnöm. A csomagolása viszont nagyon szép, és rengeteg (12ml) van benne. Ismét bedőltem a marketingnek :D
Teljesen rendben van. Egy tusért szerintem ennél többet kérni lopás, ha ilyen olcsón is képes mindenre, ami a feladata :)
Lovely Collagen-Wear Szempillaspirál
2013. március 31.Nagyon meg vagyok vele elégedve. Szép fekete és kicsit műszempilla hatású. Idő után kicsit besűrűsödik, de 3 hónapot simán viszi. Nem pereg le, igaz nekem még egyik szempillaspirál se potyogott le nap végére se, szerencsés vagyok :D Tényleg abszolút nem vízálló.
Oriflame The One Eye Liner Stylo
Nagyon hamar tönkrement a hegye, már nem fog semmit....