VidamRt
Regisztráció dátuma: | 2016. május 27. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
45 VÉLEMÉNY (14 vélemény 16 hasznos szavazattal)
Gyógyszertári Hidrogén-Peroxid
2016. július 12.
Azért nyílt sebekre óvatosan, lányok!:)
Nekem kamaszkoromba szaladt rá a nyílt sebre, elégette kb a szélét és nagyon rondán forrt össze...:S
Arcon pedig borzalmasan szárított, kifehérítette magát a területet és le is hámlott tőle... Perrsze szétszáradt, így még több patim lett.:S
Isana Bőrradíros Tejproteines Tusfürdő
2016. július 12.
Szivaccsal nagyon nagyon jól működik.
Puha marad a bőröd, nem szárít és nagyon kellemes az illata.:)
Ősszel újravevős:)
The Body Shop Fuji Green Tea Body Sorbet
2016. július 12.
Nagyon szeretemaz illatát és egyébként nagyon tartós is- délután én még érzem,pedig a karomra szoktam csak kenni.
:) Nekem nem ragad abszolút, de olyan kis fura textúrájú, mikor felkenem:)
Balea Totes Meer Salz Dusche Lemongras Duft
Imádom az illatát:)
Nem túl tartós, de ennyiért nem is gond:)
Sunozon Hajvédő Spray Napozáshoz
2016. június 22.Eddig csak párszor használtam, de olyan puhának érzem utána a hajam, hogy muszáj voltam értékelni!:)
Sun Ozon Sensitiv Napkrém Érzékeny Bőrre
2016. június 22.
Picit nehéz, viszont pattanásos bőrrel is jól működik együtt, nem lettem tőle pattanásosabb, nem gyulladt be a bőröm.
Leégni nem égtem le tavaly, pedig végig ezt használtam, úgyhogy ennyiért szerintem teljesen rendben van.
Sun Ozon Active Sonnenspray Mit Frische-Erlebnis SPF30
2016. június 22.
Nagyon jól hűsít és nem ragad. Az illata kellemes.
Leégni nem sikerült vele, úgyhogy a feladatát ellátja.
Amire kíváncsi vagyok, hogy mennyire kiadós!:)
The Body Shop Maca Root borotválkozó krém férfiaknak
2016. június 16.
A párom használja az érzékeny bőrére és imádja.
Azt mondja,kevésbé irritálódik ki a bőre és jó puha is lesz!:)
Nagy,gyulladt pattanásokkal csodát tud művelni. Nekem eredendően hormonális gondjaim voltak, viszont nagyon sokat segített.
Annyi, hogy nem szabad nyílt sebre (kinyomott pattanásra, vagy a nyomkodás közben kicsit is felszakított bőrre) kenni, mert nagyon csúnya nagy sebet hagy.
Update: most látom értesítésekben,hogy valaki az orral kapcsolatban írta, hogy nem szabad rá kenni,mert nagyon hámlaszt.
Köszönöm,én is ezt tapasztaltam, skippelem az orromon ezek után!:)
The Body Shop Lip and Cheek Stain
Én tegnap újítottam be a bolti sminkelés után a Vineyard Peach árnyalatot- mert meggyőzött a sminkes eladóhölgy azzal, ahogy használta.
Imádom a kompakt dolgokat, és ez az!
A számon is jól néz ki és a pirosítós vonalat is nagony jól hozza. Pont annyit emel, amennyit kell, nekem nagyon találó a színe is és nagyon könnyű eldolgozni- szemben a púder alapú pirosítóval, ezzel nem leszek bohócos!:)