VidamRt
Regisztráció dátuma: | 2016. május 27. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
45 VÉLEMÉNY (14 vélemény 16 hasznos szavazattal)
Uriage Surgras Liquide Dermatológiai Tusfürdő
2016. május 27.
Teljesen ugyanaz a történetem, mint OCsilla-nak! :)
Arcra használtam, most pedig a nagy kiszerelést testre. Nem húzódik a bőröm, visszafogott az illata.
A párom néha ezzel mos hajat, ő eléggé korpásodik, viszont ettől teljesen rendbejött neki :)
Uriage D.S. Habzó Gél Seborrheás Bőrre
Szeborrheára csodaszer!
Közel egy éve használom, és nem jött elő újra. 2-3 hajmosás után teljesen megszüntette a viszkető vörös foltokat, később a hámlást is. Kezdésnek nekem elég volt,ha nem viszketett és nem nyúltam hozzá, mivel a hajvonalamon volt az érintett terület- a hajam pedig több, int 70 cm hosszú, így borzasztó kínos volt, ha ott volt benne a hámlás..:S
Uriage Hyseac A.I. Krém Gyulladt Pattanásokra
2016. május 27.
Az elején nagyon jól teljesített, nappalra használtam a k18 mellett. (Utóbbit éjszakára)
A kisebb pattanásokkal és a nem mélyen lévő gyulladtakkal nagyon szépen bánik, viszont a hormonális eredetű acne-ra nem volt már elegendő.
Ettől eltekintve a többiekkel szépen megküzdött, körülbelül egy hét alatt letakarította a homlokomat, ami hatalmas előrelépés volt!:)
Uriage Micellás Arclemosó Termálvízzel Zsíros és Kombinált Bőrre
2016. május 27.
Elsőnek ajándékba kaptam a Hyséac krémekhez, kettőt is. Nem volt kérdés, hogy újraveszem. Nem ragad (bár én reggelente leöblítem hideg vízzel az arcomat, miután használtam), és nagyon szépen hozza le a szennyeződést. Gyakran van, hogy a munkából hazaérek, lemosom a sminket majd elmegyek edzeni. Edzés után már nem akarok újra arclemosót használni,mert akkor száradna a bőröm nagyon, így olyankor is ezt kapom elő.
Bónusz, hogy a párom rászokott a reggeli "arcáttörlésre" miatta, mert azt érzi, hogy tisztább a bőre. :)
Az elején nagyon jól telejsített, utána viszont kicsit túlzásba vittem a használatát és hámlani kezdtem.
Éjjelre használtam,másnap reggel nagyon puha volt a bőröm és a hegeken is segített.
Tudm,hogy nem egészséges, de nagyon finom az illata.
Vízzel hígítva használom és úgy nagyon jó, nem szárít.
Csak esténként/munkából hazaérve használom, reggelente micellás vízzel tisztítom az arcom. Munka után a smink lemosására tökéletes, a pattanásokon is segített.
Nagyon szeretem az illatát, többször is újra vásároltam már. Az igazi finom és nőies illat, de nem mindenkin áll jól, ez tény.
The Body Shop All-In-One Concealer
2016. május 27.
A szemem alá használom. A megszűnt BS teafaolajos helyett vettem, de időközben sokat javult az arcbőröm így nem szükséges a patikra koncentrálnom.
Nagyon szépen fed és nem ül bele a ráncokba, a szem alatti finom bőrrel csodát tesz. "Órákat" lehet csalni a szemed alatt vele...:)
The Body Shop Tea Tree Korrektor
2016. május 27.
Picit szárítja is a pattanásokat és nagyon jó a fedése is.
Sajnálom, hogy megszűnt!:(
Uriage Hyséac Restructurant Hidratáló Nyugtató Krém
Acne-terápián átesett bőrnek kötelező!
1-2 használat után megszűnt a hámlás és a fájdalom. A mai napig éjjelre használom, mert jól táplál de nem zsírosít.