vira.15
Korcsoport: | 25-34 |
225 VÉLEMÉNY
L'Oreal Elseve Total Repair Extreme Hajpakolás
2014. február 18.
Hogy ekkora különbség legyen 3 tégely között....
Az első tégelyt körülbelül 4 hónapja vettem, akkor azt gondoltam, megtaláltam a számomra tökéletes pakolást, annyira örültem hogy a hajam nem törik úgy, nem gubancos, szép fénye van és puha. Elfogyott az első tégely, csak úgy repültem a Rossmannba a másodikért. Használtam-használtam, de nem volt olyan mint az első. Elfogyott a második tégely is, akkor már kicsit meggondoltam hogy megvegyem a harmadikat?! Csak megvettem, reménykedtem benne hogy hátha csak kifogtam egy rosszabb minőségűt. A harmadik tégely volt maga a borzalom. Mintha csak bevonta volna valamivel a hajam, attól lett volna olyan fényes, de a szárazság, durva tapintás meg ugyan úgy megmaradt. Egyre szárazabb és szárazabb lett a hajam vége és persze el is kezdett nagyon durván törni. Egyszerűen nem értem hogy lehet ekkora különbség ugyan olyan termékből. Azt nem mondom hogy nem szokhatott hozzá a hajam, nade ennyire? 2* de csak az első tégely miatt!
Ajándékba kaptam az ötujjas készletet. Maga az elgondoloás nagyon jó, hogy nem kell vele annyit bíbelődni, nem olyan bonyolult, nem kell körmösnek lenni, nem kell tanfolyamot végezni hozzá. Tényleg mintha csak egy sima lakk lenne, csak bedugod az UV lámpába. Ez mind szép és jó, de mi van azokkal a nőkkel akiknek nagyon gyenge a körmük? Én ebbe a típusba tartozom. Gél-lakkom van, mondhatjuk úgy hogy régebb óta, főleg amióta rájöttem hogy jót tesz a körmömnek, nem úgy mint a műköröm. Szóval nagyon megörültem, hogy itthon szépen magamnak megtudom csinálni és nem kell kéthetente körmöshöz járni, még a pénztárcám is szeretni fogja, csak azok a fránya gyenge körmök.... Két nap után úgy feljött a one step, mintha ott sem lett volna. Egybe lelehetett húzni az egészet, főleg ha vizes volt. Na, ilyen soha nem volt a sima gél-lakknál, az simán bírta 2-3 hétig. Teljesen elszontyolódtam, hogy nekem ez sem vált be. Aztán addig-addig próbálkoztam, hogy sikerült. Igaz hogy még ráköltöttem további anyagokra legalább 20 000 Ft-ot, de így legalább bírja. Megvettem a primereket, base gélt, alap -és fedőréteget, bőrfeltolót és kaparót, cleansert, plusz még magamnak pár dolgot, amivel megkönnyítettem a munkát, valamint több színt is. Érdekes! Így már bírta ez is :) Igaz hogy 3-4x annyi idő, de megéri, nekem!
Értékelés: Mint írtam az elején, maga az elgondolás jó. El is tudom képzelni olyan közepesen erős körmökön, hogy tartósak, de az én ritka gagyi körmeimen nem működött önmagában. Önmagában 2* kapna tőlem, viszont a további anyagokkal 5*, ezért adok neki egy 3,5-öst, de mivel azt nem lehet ezért egy gyengébb 4-est :) Azt viszont hozzá kell tennem hogy a lámpa nagyon jó és a hagyományos crystalacokkal is működik, sokkal gyorsabban megköt benne mint a sima UV lámpában.
1 smink
94 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
The Body Shop Chocomania Tusfürdő
Jajj, jajj! Én imádom! Teljesen visszaidézi a gyerek korom :) Mikor anyukám olvasztja a csokit, hogy majd rákenhesse a sütire, csak volt ott egy rosszcsont, aki mindig elnyalta a felét még a tálban :D