KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

SMINK ADATOK

SMINK TIPPEK, STEB BY STEP, LEÍRÁS

A szívem csücske a hüllőmintás effekt, és ezúttal úgy igyekeztem, hogy menyasszonyi ruhához, fehér arany gyűrűhöz is vállalható legyen.

Alapként a tulipánkupakos Aden kollekció egyik szép, francia lakkját használtam, egy rétegben. A felületet a Platinaragyogású Avon fedőlakkom zárja.

A minták alapját alapozószivaccsal felvitt hófehér Moyra körömlakk nyújtja.

A száradást követően a körmöket egyesével mintáztam. A művelethez először is felbiggyesztettem az ujjaimra egy nagyobb darab egyszerhasználatos szúnyogháló  rugalmas tülljét, és csupán a szomszédos ujjakkal rögzítettem az anyagot feszesen tartva, hogy jól odasimuljon.

A tüllháló lyukacskáiba apró ecsettel vittem fel a Miss Sporty Metal flip-et, majd kis átmenetet képezve a köröm közepe felé, a pöttyökbe a Moyra Holografikus effekt lakkját is használtam a ragyogás érdekében! :)

Némi száradás után a hálót óvatosan lehúztam, és a minta határvonalát ezüst csillámos lakkal szegélyeztem, majd géles, átlátszó fedőlakkal fejeztem be a manikűrt.

Ha tüllháló helyett neccharisnyát használunk, és a lyukakba kissé bővebben ecseteljük a lakkokat, akkor teljesen plasztikus, reálisnak tűnő hüllőbőr eredményt kapunk, melynek térhatását vékonyan felvitt magas fényű fedőlakkal őrizhetünk meg....így utólag már sajnálom, hogy ez a mani nem ezzel a régi, "sárkányos" technikámmal készült, mert így egy kicsit túl konszolidált lett az én ízlésemnek, nem elég vadóc ez a karmóca! :D

HASZNÁLT TERMÉKEK

Aden Körömlakk
(68 vélemény)
Árnyalat:   No 05 kéken irizáló tejfehér
Árnyalat:   No 05 kéken irizáló tejfehér
Moyra Körömlakk
(748 vélemény)
Árnyalat:   max fedésű hófehér
Árnyalat:   max fedésű hófehér
Miss Sporty Metal Flip Körömlakk
(59 vélemény)
Árnyalat:   040 rózsabogár páncélszín duokróm
Árnyalat:   040 rózsabogár páncélszín duokróm
Moyra Holographic Effect Körömlakk
(80 vélemény)
Árnyalat:   No 251
Árnyalat:   No 251
NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.