A sminkem készítésénél egy Azurit nevű ásvány ihletett meg, csodaszép kő, gyönyörű színekkel.Ezt próbáltam a sminkemben visszaadni, "hordható" verzióban :)
Szemek:
Legelső lépésben a szemhéjamat a Mac Paintpotjával lealapoztam, majd a mozgó szemhéjam közepére a Deep End, türkiz színt vittem fel az Urban Decay 15. Évfordulós palettájából, a belső szemhéjzugomba a NYX Lime(zöld) selyempora került, alulra pedig a Walnut(sötétbarna) és a Penny(narancsos rezes), ezután a mélyítő vonalamba a sötétkék Evidence árnyalatot tettem füstösen eldolgozva, alulra is szorosan a szempillák tövébe.Úgy gondoltam, hogy feldobom egy kis arannyal is a sminkem, ezért a szemhéjzugomba a Barry M Gold pigmentje került, ezt már egy picit alulra is felvittem :) a szemöldökcsontomra pedig a Vanilla került (gyönyörű fehér alapon arany fénnyel irizáló szín).A barna színű tusvonal is a helyére került.Aztán spiráloztam, göndörítettem.
Mivel egy sötét sminkről van szó, elengedhetetlennek éreztem a műszempillát, a jól bevált Comus műszempilla márkát választottam a #76-os pillát amit a Duo műpilla ragasztójával tettem fel, sőt még mindig nem volt elég, gondoltam legyen, jöjjenek a kis kövek is, hagy koronázzák meg a sminkem! :)
Fontos azt is leírnom, hogy ilyen smink mellé kötelező a rendezett szemöldök! Én erre a Revlon Vital Radiance(06) szemöldök szettjét választottam, ezzel rajzoltam meg a formát, végül pedig a Mac Brow Set (Beguile) fésűs szemöldök géljével rendeztem a szálakat, extra tartósságot biztosítva ezzel.
Arc:
Mikor erős sminket készítek, sosem az alapozással kezdem hanem a szemeimmel, mivel óhatatlanul is lepotyog a szemhéjpúder.
Tehát a Missha BB krémjét egy Sigma kabuki ecsettel vittem fel, szuper vele eldolgozni a krémet, nagyon szeretem!Aztán jöhet a Mac Blot púderéből egy kicsi, a La Roche Posay korrekciós folyékony alapozóját az erős fedése miatt korrektorként tettem a szemem alá (csak egy igazán keveset) majd jött a Peaches matt pirosító, annyira természetes színe van, igazi barack (mindennapjaim pirosítója :)), ezt a barackos pírt a Bobbi Brown Bronze árnyalatú highlighter kompaktjával tettem csillogóbbá.
Száj:
Felesleges lett volna elszabadulnom ilyen erős szemsmink mellett, ezért maradtam egy egyszerű, természetes árnyalat mellett, ezért került a számra az YSL Rouge Volupté Sensual Silk árnyalata, majd pedig a Revlon szájfénye.
Remélem tetszik Nektek! :)