KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

SMINK ADATOK

SMINK TIPPEK, STEB BY STEP, LEÍRÁS

Íme az utóbbi idők legszenvedtetősebb manikűrje tőlem! :D

Maga az elkészítés könnyű volt és pihentető, nem mellesleg lelkesítő, mert szinte szárnyalt a lelkem a boldogságtól, hogy végre a világ egyik legszebb, leglátványosabb homoklakkjával dolgozhatok. Az Avon Stardust Teal Glitter-jéhez nem nagyon van fogható, ha a pávakék tartományban keresgélünk. A manikűr alapja ez a csoda, két vékony rétegben.

Száradást követően a felületet megkínáltam egy kis hibajavító fehérségű Moyra kézzel festett mintával, és nem, NEM szűnök meg elképedni, mennyire pigmentált ez a párszáz Forintos körömlakk, és mennyire precíz vele a mintázás.

A fehér mintákat ezt követően további vékony rétegű gyöngyházfehér Sally Hansennel megküldtem, majd a még nedves lakkba mesés, halványrózsa-zöld-holografikus hatszögletű glittereket nyomkodtam pogpiszkálóval, majd az ujjbegyemmel.

Sajnos, az elkészült manikűrt, ami úgy ragyogott, villogott, hogy alig lehetett ránézni, szinte képtelenségnek tűnt este, vakuval lefotózni. Rövid, intenzív hajtépést követően a teljes manikűrt beborítottam az új fedőlakkommal (imádat van amúgy), ami a 3D-s látvány plasztikusságát szinte teljesen megszüntette, ugyanakkor egyéletem-egyhalálom, én ebben a sellőpompában mentem másnap dolgozni, ami nem mindennapi élmény volt! :)

Azok a fotók, amelyeken jól kivehető a glitterek holografikus csillámlása, nappali, szűrt fényben, meló után készültek. Az érdes-plasztikusak pedig frissiben, előző este lámpafénynél, vakuval.

A manikűr a Manikűrvadász 19. Fordulójára készült.

HASZNÁLT TERMÉKEK

Avon Stardust Csillogó Körömlakk
(53 vélemény)
Árnyalat:   Teal Glitter
Árnyalat:   Teal Glitter
Sally Hansen Complete Salon Manicure
(286 vélemény)
Árnyalat:   851 Star Powder
Árnyalat:   851 Star Powder
Moyra Körömlakk
(740 vélemény)
Árnyalat:   03 hófehér
Árnyalat:   03 hófehér
NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.