KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

SMINK ADATOK

SMINK TIPPEK, STEB BY STEP, LEÍRÁS

...és íme a folytatás! :)

A célom ezzel a manikűrrel az volt, hogy a mentazöld selyem felületébe körömékszert aplikáljak némi ezüstszürke metálfényű lakk és természetesen a színben harmonizáló Lovely Rio felhasználásával.

A manikűr ezúttal két lépésben készült.

Először felkentem a zöld selymet, egyetlen vastag rétegben, majd a körömágy tövéhez cseppentettem egy közepes méretű Avon ezüstszürke mágneslakkot (jobb híján ez volt a legalkalmasabb) A csöppből lefelé és oldalirányban meghúztam a szokásos no water marble csigavonalaimat, majd némi száradás után következett a második lépés.

A Rio lakkból a félig száradt minta alapjába vékony ecsettel felkenegettem a szükséges (durva) mennyiséget, ügyelve, hogy a csigavonalas indák elejére is jusson az anyagból. Végezetül fogtam egy szép sötétzöld metálfényű lakkot és a teljesen megszáradt minták tetejére néhány mákszemnyi cseppet felvittem.....gyöngyök helyett. A tartósabb eredmény szempontjából célszerűbb olyan körömdíszítő gyöngyöket használni, melyeknek lapos alapjuk van. Sajnos most épp nincs ilyenem.

Ami ámulatba ejtett munka közben az, hogy ezek a selyemlakkok egy vékony ecsettel még úgy is mintázhatók, hogy más színt nem is használunk. Csak belenyúlunk az ecsettel és vonalakat húzogatunk a lakk anyagába, és a selymes textúra megtörik és minta rajzolódik a felület mélyén. Nagyon érdekes, kérlek próbáljátok ki mindenképp ezt a furcsaságot is, amiről fotó ugyan nem készült, de tényleg így van. :)

HASZNÁLT TERMÉKEK

Lovely St. Tropez Körömlakk
(49 vélemény)
Árnyalat:   Nr 1 mentazöld
Árnyalat:   Nr 1 mentazöld
Avon Colour Attract Mágneses Körömlakk
(16 vélemény)
Árnyalat:   Magnetic Metal
Árnyalat:   Magnetic Metal
Lovely Rio Körömlakk
(27 vélemény)
Árnyalat:   Nr 2 zöld csillámos ezüst homok
Árnyalat:   Nr 2 zöld csillámos ezüst homok
NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.