KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

SMINK ADATOK

SMINK TIPPEK, STEB BY STEP, LEÍRÁS

Úgy tűnik, ettől a technikától nem szabadulok egyhamar! :)

Imádom, hogy olyan egyszerű, és látványos elemekkel gazdagítja bármilyen lakkozás megjelenését.

Ezt a manikűrt alapvetően a hosszabb körmökkel rendelkezőknek ajánlom, mert akkor megvalósíthatjuk azt, hogy a spirális minta jól áttekinthetően, szellősen, a köröm sarkából kiindulva, csipkeszerűen hálózza be a felületet.

Kezdetnek a körömlemez bal szélétől kb középig felvittem két rétegben a Catrice krémes türkiz lakkját, gazdagon, ügyelve, hogy a bal szél különösen hibátlan legyen, mivel ez marad szabadon a mintázás során. Középtájon lehetünk merészebbek, nem lényeges.

Ezután közvetlenül felkentem a Manhattan Lotust, a körömlemez jobb szélétől befelé, egyetlen hosszanti rétegként, a körömlakk saját ecsetével, majd tűhegyes vékony ecsettel, lassan belenyúltam a sötétzöldbe és spirális végű indákat húztam a világos lakk irányába. Menet közben időnként megfordítottam a folyamatot és egy egy indát a világosból is húztam a sötétbe, szintén spirális véggel.

Amire figyeljünk: A lakk ennél a manikűrnél ne szaladjon ki a körömágy irányába, mert a letörlés szétzilálja a mintát. Amennyiben mégis kifut picit oldalra, rózsafa pálca hegyével, fogpiszkálóval gyorsan kotorjuk ki.

A mintázás során viszont nem kell kapkodnunk, annál szebbek lesznek a hajszálvékony márványcsigák, minél lassabban, megfontoltabban készítjük el.

Száradást követően varrótű hegyével pöttyöztem az indák vonalába, végül átlátszó fedőlakkal zártam a manikűrt.

HASZNÁLT TERMÉKEK

Catrice Ultimate Körömlakk
(313 vélemény)
Árnyalat:   540 Am I Blue Or Green?
Árnyalat:   540 Am I Blue Or Green?
Manhattan Lotus Effect Tartós Körömlakk
(236 vélemény)
Árnyalat:   04 pávakék csillámos
Árnyalat:   04 pávakék csillámos
NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.