KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

SMINK ADATOK

SMINK TIPPEK, STEB BY STEP, LEÍRÁS

Menyasszonyi manikűrterveim között szerepelt ez a Marble-manikűr, és a prototípus hófehér mintákkal szépen el is készült, azonban a verőfényes őszi napsütés azt követelte, hogy lila-arany verzióban hozzam most elétek ezt a szívemnek oly kedves mintát. Abszolút rabja vagyok ennek a technikának, és nem szűnök meg újra és újra rácsodálkozni arra a folyamatra, melynek során a gondosan kiválasztott, álomszép körömlakkjaim a vékony ecsetem útja nyomán látszólag véletlenszerűen, mégis kontrollálva egymásba fonódnak. 

Ennél a manikűrnél az volt az elképzelésem, hogy teljesen áttetsző körömlakkot használva alapként azt az illúziót keltsem, hogy teljesen natúr körmöket öltöztetek csipkeruhába, és a minták színe a körmök szélén alkotott keretben köszönjön vissza. Több, mint 10 különböző átlátszó körömlakkal próbálkoztam, de egyedül az Avon platinafényű fedőlakkja működött együtt a technikával, az összes többi anyagában elkeveredett a minták színes pigmentje. 

Alapként tehát Avon Platinum, két nedves, bő rétegben, melyre száradás előtt pontozóval vittem föl az arany és a lila pöttyöket katicabogárszerű elosztásban. Ezután vékony ecset hegyével hullámzó szívecskesorrá húztam a pöttyöket, majd a mintasort oldalról indákká szabdaltam.

A keretnek nem muszáj szabályosnak lenni, itt-ott én is hullámosan dolgoztam, mert rájöttem, hiábavaló igyekezet tökéletesre készíteni.

Fedőlakként IsaDora, két rétegben.

HASZNÁLT TERMÉKEK

Essence Colour & Go Körömlakk
(697 vélemény)
Árnyalat:   164 Crazy Fancy Love (fáradt arany)
Árnyalat:   164 Crazy Fancy Love (fáradt arany)
Oriflame Sensual Velvet Körömlakk
(3 vélemény)
Árnyalat:   Purple
Árnyalat:   Purple
NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.