KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

SMINK ADATOK

SMINK TIPPEK, STEB BY STEP, LEÍRÁS

Alapként a Misslyn lakkot használtam, két, középvastag rétegben. Natali E jóvoltából tettem szert erre a selyemcukorka felületű gyönyörűségre, és pár kenésnyi próbálkozás után azonnal tudtam, hogy antik keretbe kell foglalnom! :)

Az alap nedves rétegébe a körömvég szélére először három pici csepp Miss Sporty duokróm lakkot vittem föl apró ecsettel, majd körbepöttyöztem őket a Moyra ezüstjével, a lakk saját ecsetével, finoman. Ezután gyorsan, apró csigavonalakat mintáztam a körömszélen, vékony ecsettel, majd a mintát cakkosan-spirálisan továbbvittem a köröm egyik, majd másik oldalán, fölfelé, úgy, hogy a duokróm árnyalat szépen belemosódott az ezüstbe, antik keret hatást eredményezve.

A teljes száradást apró javítások követték, a vékony ecsettel a körömszéleken néhány ponton hangsúlyosabbá tettem a mintát.

Fedőlakkot nem használtam, mert teljes szépségében szerettem vona megmutatni nektek az alaplakk finom, félmatt, selymes felülete és a mintázáshoz használt normál lakkok egymásra gyakorolt érdekes hatását.

HASZNÁLT TERMÉKEK

Misslyn Silk Touch Körömlakk
(2 vélemény)
Árnyalat:   07 selymes világoskék
Árnyalat:   07 selymes világoskék
Miss Sporty Metal Flip Körömlakk
(59 vélemény)
Árnyalat:   040 rózsabogárpáncélszín
Árnyalat:   040 rózsabogárpáncélszín
Moyra Körömlakk
(734 vélemény)
Árnyalat:   No 91 ezüst
Árnyalat:   No 91 ezüst
NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.