KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

SMINK ADATOK

SMINK TIPPEK, STEB BY STEP, LEÍRÁS

Szilveszterre egy nagyon csillogó, nagyon metál fényű sminkkel készültem. A smink elkészítésének fő lépései ezek voltak:

  • A sok csillám miatt a szememmel kezdtem. Lealapoztam a szemhéjamat, majd feketével nagyjából megrajzoltam azt a vonalat, amin belül a fekete szemfesték került, majd ezt a részt a Chanel Illusion D'Ombre csillámló fekete árnyalatával, a Mirifique-kel töltöttem ki. 
  • A fekete belső részére, a szemhéj külső 1/3-ába a MAC Antique Green pigmentje került, hogy kapjon a szem is egy kis színt, és ne legyen annyira monokróm. A belső szemzugtól kifelé haladva a Chanel Illusion D'Ombre Épatant színe került, majd miután összedolgoztam a zöld pigmenttel, a szemhéj belső 2/3-ra került egy réteg a Chanel Illusion D'ombre Fantasme árnyalatából, ami lényegében egy átlátszó, ezüstös-fehér csillám, így még erőteljesebb ragyogást adott a szemhéjnak.
  • Ezt követően kihúztam a szemem Bobbi Brown zselés tusának Graphite Ink árnyalatával, végül jó adag szempillaspirállal fejeztem be a szem sminkelését. 
  • Letöröltem az arcomról a lehullott csillámot, majd lealapoztam az arcbőrt, és korrektorral fedtem el a bőrhibákat, majd ezt egy áttetsző púderrel fixáltam. Ez után egy nagyon kevés rózsaszínes-korallos pirosító következett, illetve a szemöldök igazítása szemöldökceruzával.
  • Végül egy intenzív színű szájfénnyel fejeztem be a sminket. Nem szerettem volna, ha nagyon monokróm lesz a végeredmény, így egy dinnyeszínű, arany csillámokkal teli szájfényt választottam. Sajnos ez nem kapható Magyarországon, de a rend kedvéért leírom, hogy ez a Pure Stockholm Liquid Lustre szájfényének Euphoric árnyalata.

 

A képek között szerepel egy, amin a körömlakkom is látszik, a sminkhez passzoló ezüs csillámos BeYu lakkot használtam. Boldog újévet mindenkinek!

HASZNÁLT TERMÉKEK

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation
(87 vélemény)
Árnyalat:   4
Árnyalat:   4
MAC Pro Longwear Pirosító
(23 vélemény)
Árnyalat:   Fleur Power
Árnyalat:   Fleur Power
Essence Korrektor Stay All Day 16 H Long Lasting
(939 vélemény)
Árnyalat:   Natural Beige
Árnyalat:   Natural Beige
Chanel Illusion D'Ombre
(48 vélemény)
Árnyalat:   Mirifique, Épatant, Fantasme
Árnyalat:   Mirifique, Épatant, Fantasme
MAC Pigment
(67 vélemény)
Árnyalat:   Antique Green
Árnyalat:   Antique Green
Bobbi Brown Hosszantartó Zselés Szemhéjtus
(60 vélemény)
Árnyalat:   Graphite Ink
Árnyalat:   Graphite Ink
MAC Automata Szemöldökceruza
(38 vélemény)
Árnyalat:   Blonde
Árnyalat:   Blonde
BeYu Körömlakk
(21 vélemény)
Árnyalat:   393
Árnyalat:   393
NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.