KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

SMINK ADATOK

SMINK TIPPEK, STEB BY STEP, LEÍRÁS

Szilveszterre egy nagyon csillogó, nagyon metál fényű sminkkel készültem. A smink elkészítésének fő lépései ezek voltak:

  • A sok csillám miatt a szememmel kezdtem. Lealapoztam a szemhéjamat, majd feketével nagyjából megrajzoltam azt a vonalat, amin belül a fekete szemfesték került, majd ezt a részt a Chanel Illusion D'Ombre csillámló fekete árnyalatával, a Mirifique-kel töltöttem ki. 
  • A fekete belső részére, a szemhéj külső 1/3-ába a MAC Antique Green pigmentje került, hogy kapjon a szem is egy kis színt, és ne legyen annyira monokróm. A belső szemzugtól kifelé haladva a Chanel Illusion D'Ombre Épatant színe került, majd miután összedolgoztam a zöld pigmenttel, a szemhéj belső 2/3-ra került egy réteg a Chanel Illusion D'ombre Fantasme árnyalatából, ami lényegében egy átlátszó, ezüstös-fehér csillám, így még erőteljesebb ragyogást adott a szemhéjnak.
  • Ezt követően kihúztam a szemem Bobbi Brown zselés tusának Graphite Ink árnyalatával, végül jó adag szempillaspirállal fejeztem be a szem sminkelését. 
  • Letöröltem az arcomról a lehullott csillámot, majd lealapoztam az arcbőrt, és korrektorral fedtem el a bőrhibákat, majd ezt egy áttetsző púderrel fixáltam. Ez után egy nagyon kevés rózsaszínes-korallos pirosító következett, illetve a szemöldök igazítása szemöldökceruzával.
  • Végül egy intenzív színű szájfénnyel fejeztem be a sminket. Nem szerettem volna, ha nagyon monokróm lesz a végeredmény, így egy dinnyeszínű, arany csillámokkal teli szájfényt választottam. Sajnos ez nem kapható Magyarországon, de a rend kedvéért leírom, hogy ez a Pure Stockholm Liquid Lustre szájfényének Euphoric árnyalata.

 

A képek között szerepel egy, amin a körömlakkom is látszik, a sminkhez passzoló ezüs csillámos BeYu lakkot használtam. Boldog újévet mindenkinek!

HASZNÁLT TERMÉKEK

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation
(40 vélemény)
Árnyalat:   4
Árnyalat:   4
MAC Pro Longwear Pirosító
(24 vélemény)
Árnyalat:   Fleur Power
Árnyalat:   Fleur Power
Essence Stay All Day Hosszantartó Korrektor
(886 vélemény)
Árnyalat:   Natural Beige
Árnyalat:   Natural Beige
Chanel Illusion D'Ombre
(46 vélemény)
Árnyalat:   Mirifique, Épatant, Fantasme
Árnyalat:   Mirifique, Épatant, Fantasme
MAC Pigment
(56 vélemény)
Árnyalat:   Antique Green
Árnyalat:   Antique Green
Bobbi Brown Hosszantartó Zselés Szemhéjtus
(50 vélemény)
Árnyalat:   Graphite Ink
Árnyalat:   Graphite Ink
MAC Automata Szemöldökceruza
(36 vélemény)
Árnyalat:   Blonde
Árnyalat:   Blonde
BeYu Körömlakk
(21 vélemény)
Árnyalat:   393
Árnyalat:   393
NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.