Krémek, kozmetikumok

Legújabb vélemények

tara95
2025.04.08. 06:39

Nem tudok mit hozzátenni idonthaveaname véleményéhez, talán annyiban egészíteném ki, hogy bár én is maxosan meg vagyok veloe elégedve, a világosabb por ugyancsak sárgás-enyhén vöröses, emiatt nem használom. Szemhéjon viszont szépen mutat, jelenleg akciós és a kis tükör extrán praktikussá teszi.

tara95
2025.04.08. 06:36

Akciósan jóval olcsóbban jutottam hozzá a notinon. Közeleg az esküvőm, így feltétlenül szükségem volt valamilyen fixáló sprayre. A primerekkel nagyon nem vagyok jóban, a szilikonosok eltömítik a pórusaim és pattanásosodom márkától függetlenül, a hidratálók és egyebek teljes kifényesedést és csúszkálást eredményeznek. Ezen okokból kifolyólag döntöttem a sprayk mellett. Teljesen más, mint mondjuk a mac fix+, víz állagú, viszont érezni, ahogy enyhén ráköt az arcra. A dolgát végzi nagyon szépen, kemény megfázásos időszakban is abszolút szépen tart, maximum lehelletnyi elkenődést látok a zsebkendőn, ha erősen fókuszálok. Problémát nem okozott, finom permetet fúj, elegáns a csomagolása. Szerintem megéri, mióta megvan, minden nap használom.

PepsiLeParfum
2025.04.08. 02:49

Tartósságával nekem nincs bajom, 6+ óra. Az illat kellemes, nőies, visszafogott, így nem zavarja sem a viselőjét, sem a környezetét. Nekem a 'sárgavirág' illatjegy dominál benne és szerintem ettől túl édes lesz rajtam. Emiatt nekem egy idő után nem tetszik, nem szeretem, ha egy illat a leszárádasakor kizárólag csak édes. Ettől függetlenül tartom, hogy másoknak ez akár nagyon is tetszhet. Nekem egyébként a többi virágjegy nem bonatkozott ki, nem érzem sem rózsásnak, sem másnak, csak a sárgavirág érződik ki nekem. Egyébként a DNS-e teljesen megegyezek az anyaillattal. Összességében, szép illat!

bitty.abbie
2025.04.08. 01:01

Jöttem felpontozni, bár még a hosszútávú hatásáról nem tudok nyilatkozni, de majd frissítek az értékelésre. Ez egy nagyon jó haj maszk, az áráert tudja amit ígér, se többet se kevesebbet. Eddig az Olaplex, Revox Plex termékeket hasznàltam, gondolom ő is egy dupe akar lenni, de én nem csalódtam benne. Ennyiért egy próbát szerintem bárkinek megér, maximum nem nő a szívéhez. Nekem segített rendbe rakni a hajam amit egy sampon/balzsam kombó kiszárított. Csodát nem tesz, de nekem egyik plex se változtatta meg az életem, de mindig friss és puha lesz tőle a hajam. Az illata szerintem kellemes, semmi extra, "fodrászat" illatú, furcsán citrusos.