ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

KrémMánia kedvenc összetevők

Ascorbyl Tetraisopalmitate a|eo|v EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A C-vitamin egy viszonylag stabil, olajban oldódó formája. Az összetevő gyártója szerint a származék előnye, hogy jóval stabilabb, mint a tiszta C vitamin, és hatásában hasonló: mérsékli az UV-sugárzás okozta károkat,stimulálja a kollagéntermelést és csökkenti a melanintermelést. Az előnyös hatásokat azonban eddig csak in-vitro, azaz kémcsőben végzett tesztek, illetve a gyártóhoz kötődő... tovább >>

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil eo|h EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott Komedogén index: Irritatív index:

Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges... tovább >>


További kedvenc összetevők
hirdetés

összetevők a-z

a B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z *

Összetevő reflektorfényben

Ceteareth-20 eo|eu|al EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott Komedogén index: Irritatív index:

Cetearyl alkohol és ethylene oxide keverékéből készülő zsíralkoholok a ceteareth vegyületek. Az összetevő nevében a szám az ethylene oxide molekulák számára utal. Az összetevőt leginkább emollient és emulgeáló szerként valamint elegyítő, sürítő anyagként használják a kozmetikumokban. Némileg vitatott az, hogy az összetevő mennyire biztonságos. Az EWG magas kockázatú összetevőnek sorolja be, és a... tovább >>

Összetevők funkció szerint

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.