Legújabb vélemények
Colgate Max White One Active Fogkrém
Pár használat után is látszódott az eredmény. Napi két kávét iszom, cigizem, és teazni is szoktam, szóval nekem van mit feheriteni e :) Kúraszerűen javasolnám a használatát.
Balea Beauty Expert Calming Serum 0,3 % Ceramid-Komplex
Már nem is emlékszem hogyan találtam meg, talán egy videóban jött velem szembe ahol nagyon dicsérték. Télen éreztem,hogy igényli az arcom,hogy valamivel ápoljam mert esténként és reggel nagyon húzódott. Hamar beszívódik, az illata nem zavar sem az állaga de ez a pipettás megoldás.. talán ha nem lenne ennyire sűrű akkor nem lenne gond. Ha valami pipettás mindig folyósabb állagra számítok. Nappalra használtam el már a felét és smink alá is kentem már fel. Nekem nem kukacosodott. Kicsit kevésnek érzem, patikat, nagy változást nem érzékeltem. Lehet áttérek arra,hogy inkább este kenem fel. :)
Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Toner
Én csak este használom de a bőröm nagyon szereti. A belső hidratálásra is oda figyelek. Nem használok belőle sokat de nagyon jól kiegyenlítette a bőröm. Zsíros kombinált bőrre szerintem egy igazán jó toner.

Lancôme La Nuit Trésor Vanille Noire
Kíváncsi voltam rá, mert nekem megvan az anyaillat régi verziója, illetve a lila rózsácskás dísszel (=L'Eau, más nevén Rose passion, ha jól emlékszem, ez volt az üvegén). Le sem tagadhatja "családját", de mégis kicsit más azért: Rajtam nagyon tartós (8-9óra!), középerős szilázzsal, kifejezetten füstös-vaníliás, édes illat, az anyaillat rózsáival. Én a mézet nem tudom kivenni, de nem is bánom. Kellemes, finom, nőies, édes, tartalmas illat, de nem nyújt most nekem olyan újdonságot vagy mást, mint amire vágyom. Örömmel használnám persze, de most megvenni nem érzem szükségét. Üvege szép, illik hozzá. 4,5*