Legnépszerűbb arcápolók
- Kategória: Lemosók, Tonikok
- Bőrtípus: Minden
- Bőrprobléma: Túlérzékenység
Legújabb vélemények a kategóriában
Avon Care Intenzíven HidratálóKrémmániás Málni Bőrtípus: Kombinált Korcsoport: 25-34
Nem igazán jön be, nem szívja be a bőröm és olyan érzés mintha egy vékony réteg lenne pluszban rajta, fura, ráadásul csípi is az orr/száj környékét felkenéskor:(
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5Krémkedvelő Willow Bőrtípus: Normál Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín Korcsoport: 25-34
Akut dolgokra jó, felgyorsítja a sebgyógyulást, lehúzza a gyulladás. Arcomra is kentem, akné hegére, szépen rendbe tette, de kellett neki, vagy 4 nap. Nem okozott új pattanást, a meglévőt nem rontotta. Hosszasan fennálló, visszatérő dolgokra, mint például esetemben a kisebesedésig száradó könyök, csak akkor használ, ha rendszeresen, mondjuk 2 naponta, kenem vele, akkor viszont tényleg puha és szép. Nem csodaszer, hasonló hatással olcsóbb krémek is vannak. 3 csillag.
Update: egyik nap azt vettem észre, hogy a szokásos sminkem száraz foltokon állt össze a bőrömön, sokkal roszabb volt, mintha smink nélkül megyek, hát lemostam és bekentem az egész arcom ezzel a krémmel, ez volt itthon. Munkába érve azt láttam, hogy olyan a bőröm, mintha le lenne alapozózva. Úgy értem hamvas, sima, egyenletes, nyoma nincs a foltjaimnak, pirosságnak. Mikor hazaértem még mindig ilyen volt. Hmmm. Ilyet még nem láttam. Kap 5 csillagot az alternatív felhasználás alkalmával nyújtott pozitív teljesítményéért. -
NYC Applelicious Glossy Lip BalmKrémkedvelő KvamurLamur Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Túlérzékenység Korcsoport: 18-24
Nagyon elégedett vagyok vele. Gyönyörű színe van (Apple blossom), kedvező ára. Én rúzs helyett vettem, mert villámsminkhez is szerettem volna valamilyen ajakszínt. Tökéletes, a balzsam nem szárítja a számat, persze újra kell kenegetni időnként. :)
Nivea CremeKrémkedvelő agnes89 Bőrtípus: Normál Bőrprobléma: Túlérzékenység Korcsoport: 18-24
Száraz bőrre. És így igaz! Csak arra, de arra aztán tökéletes! Nálam bevált egyszer egy elég durva leégés után, megfelelt a tenger sós vize után és ha beteg/allergiás vagyok a kidörzsölt orromra is kiváló. Lassan szívódik be, de talán éppen emiatt hidratál hosszan. Rendeltetésszerű használattal tökéletesen megfelel.
Garnier Pure Active MitesszerKrémmániás fancsa Bőrtípus: Normál Bőrprobléma: Túlérzékenység Korcsoport: 18-24
Nem használom rendszeresen, mert nincs rá szükség, de amikor igen, akkor nagyon frissítő hatású, szépen megtisztítja a bőrt és megszabadítja a mitesszerek nagy részétől. Alapjába véve nincs sok, de idő közönként összejönnek :D