Krémek, kozmetikumok

4.6

Clinique City Block Sheer Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 25

Sundance Sensitiv Ajakápoló SPF50

product image

Garnier Ambre Solaire Anti-Dark Spots& Anti-Pollution Super UV Protection Spf50 Fluid

Skin1004 Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ / PA++++

3.9

Legújabb vélemények

Nemtudoommm
2025.04.02. 22:47

Valami nagyon finom illat, tenyleg a legjobb szo ra az hogy finom, szinte ehető. Pedig eleg szkeptikusan allok a Zara parfumjeihez, ritka ha valamelyik illatuk ennyire megfog. Aki alattam irta a kurtoskalacsos hasonlatot nagyon találó. Tartossaga is eleg jo 3-4 orat siman bir, szillazsa is rendben van ..ennyi penzert ajandek. Sokan hasonlitjak a Lattafa Eclaire-re .. szerintem ez valamennyivel karakteresebb,teltebb.. a lattafa joval laktonikusabb es gyengebb egymas mellett probalva.

brigitte
2025.04.02. 22:12

Szerintem ez egy elkepesztoen jo minőségu sampon. Mar szamtalan high-end hajapolo termeket probaltam de ez a legeslegjobb. Vekonyszalu, festett szoke hajam van. Ez a sampon nagyon szep tartast ad a hajamnak ugy, hogy nem neheziti el,viszont a volumen miatt a sampon nem kepez "reteget" a hajon. Egyszeruen tokeletes! Redken kondicionalot es balzsamot hasznalok hozza, es Hask weightless repair hajolajat teszek a hajvegekre hajszaritas elott. A Hask hajolaj spray is nagyon szuper, nem neheziti el a hajvegeket, ajanlom. A Redken viszont megy, es beszerzem a Douglas hair salon kondicionalot es hajmaszkot is. A sampon mar bizonyitott nalam:) 100 szazalekosan ajanlom mindenkinek, vekonyszalu hajuaknak meg extran javaslom hogy adjanak neki egy eselyt. Nem fog csalodast okozni! Plusz tipp : szerves cink es szerves vas rendszeres szedesetol sok babahajam nott:) Nagyon hatekonyak, es joval gazdasagosabb a beszerzesuk mint a hajvitaminoknak. (Mankhairt szedtem sokaig, ugyanyan hatekony vagy talan meg hatekonyabb is a cink es a vas)

_-Mia-_
2025.04.02. 22:00

Sajnos majd egy egesz üveg elhasznalasa utan sikerült rajönni, hogy ettöl lesz foltosan ekcemas a nyakam... mindig ugyanott, mindig ugyanugy. Igy el kell bucsuzzak töle, mert en szeretem a szerumokat a nyakamra is felkenni 😇

kovacsanett43
2025.04.02. 20:15

Meglepően jó ezért az árért. Zsíros bőrre nem az igazi, de száraz vagy max.kombináltra tuti. Egyetlen bajom vele, hogy csípi a szemem. Még ha nagyon ügyelek is rá, hogy ne menjen a szemem környékére, délutánra/kora estére valahogy elmászik és csípi, de annyi baj legyen. Azért vettem meg, mert baromi olcsó, gondoltam, kipróbálom, de kellemes meglepetés ért. :) Nedves szivaccsal viszem fel, tök természetes a színe és a fedése így.