Legnépszerűbb fényvédők

További fényvédők népszerűség szerint >>

Legújabb vélemények a kategóriában

• Avène Very High Protection Tinted
    Krémek Krémje Makk Zsuzsó   Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 25-34

Alig fed valamit, mindenesetre jobban, mint a Bioderma megfelelő terméke, csak kevésbé zsíros. (Még csak annyira sem fed, mint egy BB krém.)
    Jók ezek az Avene cuccok, én még nem csalódtam bennük.

• Lancôme Génifique Sôleil
    Krémmániás szreka   Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Túlérzékenység   Korcsoport: 18-24

Ajándékba kaptam trivel size kiszerelésben, a hozzá való napozás utáni testápolóval együtt. Ez a mennyiség pont elegendő volt az 1 hetes nyaralásunkra. Kicsit zsíros érzetet hagy maga után, amit én nem tudok eliselni 40 fokban, az arcom egyenesen lefolyt és 5 percenként úsznom kellett egyet, hogy felfrissüljek. Az illata nagyon erős, tömény, ami napozás közben zavaró. Az összetevőkről nem is beszélek...

• Lavozon Pina Colada Naptej SPF20
    Krémmániás cintia995   Bőrtípus: Kombinált   Korcsoport: 18-24

Megelőlegezek neki 5 csillagot. Még csak itthon próbáltam ki, napra nem mentem vele. De az illata valami isteni, végre nem az a tipikus naptej. Nem tűnik zsírosnak, könnyen kenhető, hamar beszívja a bőröm.

• Sundance Ajakbalzsam SPF 30
    Krémmániás ritaszeged   Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 18-24

Nyaralásra vettem, mert nem akarok drágábbat vinni mert képes vagyok ezeket a mütyüröket elhagyni. 450 forint volt, azért ezt vettem és nem a stifteset mert a tavalyi hasonló darab, elég rosszul működött, fehér réteg keletkezett rajta, és kiszáradt, ezért gondoltam a krémes tubusos jobb lesz, nem rossz az tény, de fehér-szürkés réteget hagy az ajkakon, és a kiszáradt bőrrel nem tud mit kezdeni, de szerintem megelőzésre jó. A lényeg a fényvédelem volt, és szerintem ezzel nem lesz gond. Alapvetően szeretem a dm termékeket nem szoktam csalódni, ha egy kicsit jobban ápolna máris totális szerelem lenne :)

• Dr. Kelen Sunsave F50+ Gyerek
    Krémmániás siss   Bőrtípus: Normál   Korcsoport: 25-34

Nem pontosan ezt,hanem a 30-as faktorszámút (az is gyerek) használtam (volna) pár évvel ezelőtt,de nem jött be.Sűrű fehér krém,ezzel még nem is lett volna baj,mert napkrém,de lehetetlen volt bedolgozni a bőrbe.Fehér réteg maradt vissza,vízből kijőve pedig baromi szép látvány volt.Valóban vízlepergető amúgy.Illata nem volt rossz.Arcra meg ezek után inkább ki se próbáltam.Nem is használtuk el,azt hiszem kidobásra került.
    Ha már napkrém,akkor a Lidl-ös 50 faktoros tubusosa teljesen okés és annak még az összetevői is sokkal jobbak.

További vélemények a kategóriában >>