Legnépszerűbb pakolások, hámlasztók
- Kategória: Pakolások, Hámlasztók
- Bőrtípus: Kombinált, Zsíros
- Bőrprobléma: Tág pórusok
Legújabb vélemények a kategóriában
Lady Stella IchtolineKrémmániás sisu69 Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) Korcsoport: 18-24
Hatékony gyulladáscsökkentő pakolás, amelynek pórusösszehúzó hatása is érezhető. Ám amilyen hatékony, olyan büdös is (konkrétan: motorolajszagú), vagyis a használata nem egy "spa élmény", mégis szívesen kenem az arcomra, mivel nagyon jó hatással van a mitesszeres-kipirulós bőrömre.
Avon Planet Spa Dead Sea MineralsKrémek Krémje Maniac Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Tág pórusok Korcsoport: 18-24
Arcradírozás után használom, a T-vonalamra gazdagabban kenem. Ami lemosás után azonnal szembetűnik, az az, hogy lenyugtatja a bőrt, lehúzza a pirosságot. 2 hónap után azt látom, hogy a pórusaim kisebbek lettek, segít tisztán tartani a bőrt, kordában tartja a mitesszerek elszaporodását.
A szemkörnyéket érdemes elkerülni, mivel eléggé alkoholos és megkönnyeztetheti a szemet! -
Balea Tisztító Maszk CinkkelKrémmániás somodiedo Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Tág pórusok Korcsoport: 25-34
Most használtam először. Tovább hagytam fent, mint amit ír a csomagoláson. Kb 30 percig fent volt. Elsőre azt mondhatom, hogy szépen mattítja a bőrömet. Picit csípett, de nem vészesen, éreztem ahogy dolgozik. Puha, és sokkal simább lett a bőröm, mintha a pórusok is kisebbek lennének valamivel. Ez a tasak nekem 4-5 alkalomra elég lesz, ha több használat után is ilyen jó hatással lesz a bőrömre, akkor biztos újra vásárolom.
Avon Kamilla és Pipacs ArcpakolásKrémmániás jesuisunchat Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Vízhiány Korcsoport: 18-24
az akneroxidtol brutál kartonpapírszerű bőröm lett, 3 napos kezelés után bekentem vastagon ezzel a pakolással, szinte az egészet beszívta, a maradékot letöröltem és másnapra nyoma sem volt a repedezett bőrömnek :) életmentő volt nekem.
Himalaya Herbals Nim ArcpakolásKrémkedvelő zsófi84 Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Túlérzékenység Korcsoport: 25-34
Nagyon jó szerintem. Kiváltja az orron a nyomkodás nagy részét, ami nekem különösen jó, mert a nyomás tartósan vörös foltokat eredményez nálam. Az illatát meg lehet szokni, elsőre tényleg furcsa, de később kifejezetten kellemes. A Himalaya alapvetően jó kis cuccokat gyárt.
Hetente kétszer használom orra, egyszer homlokra és állra. Mindig radírozás után, kigőzölt arcra. Ha nincs időm gőzölni, akkor csak meleg vízzel arcot mosok néhányszor, általában ez is elég szokott lenni.
A bőrömet - annak ellenére, hogy mindentől pirosodik, hámlik - egyáltalán nem irritálja.