Legnépszerűbb sminkek szemre
Legújabb vélemények a kategóriában
NYC Big Bold SzempillaspirálKrémmániás Andi17
Éppen elfogyott a szempillaspirálom, amit imádtam, de az itten vélemények már annyira motiváltak arra, hogy kipróbáljam, nem mellesleg kb harmad annyiba kerül, mint az előző, hogy meg is vettem. Annyira reménykedtem, annyira szerettem volna szeretni, de sajnos ki kell mondani, hogy ez egy pocsék spirál. Hosszú, dús szempilláim vannak, így igazán nincsenek nagy igényeim spirálok terén, de ez valami borzalom. Nem is értem ezt a traktor méretű kefét, annyira diszfunkcionális, annyira használhatatlan. A végeredmény pedig vállalhatatlan, olyan összecsomósodott brutálisan mű pillákat eredményezett, hogy még szempillakefével sem tudtam javítani az összképen. Ennél még a festetlen, természetes pilla is szebb. Sajnálom, de ez tényleg pénzkidobás volt.
L'oréal Volumissime Carbon BlackKrémek Krémje Medora Bőrtípus: Normál Bőrprobléma: Túlérzékenység Korcsoport: 35-44
Drogériás viszonylatban ez egy nagyon jó spirál.A high end kedvenceimet nem tudja megverni,de csodás ébenfekete színe van és szép dús, csomómentes pillákat varázsol.Az irodai neszeszerben van egy,ritkán használom ennek ellenére hónapok óta nem száradt be.Nem vagyok Loreal kedvelő, de ez a termék egy üdítő kivétel a palettájukról.
Avon Infinitize Szempillaspirál
Nem rossz spirál, de nem lett a kedvencem, mert én a dúsabb hatást szeretem.
Szépen hosszabbít, különösebb ívelést nem vettem észre, igaz, hogy a pilláim íveltségével sosem volt gondom.
Tényleg bírja a párát, izzadást, a tartósságával nincs gond.
Felvitelkor figyelni kell, elég nagy a keféje, könnyen összekenhetjük vele a bőrünket.
Részletesebb vélemény, képekkel: http://biablogol.blogspot.hu/2013/05/avon-infinitize-szempillaspiral-teszt_20.html -
NYC City Curls SzempillaspirálÚjonc dodika2001 Bőrtípus: Normál Korcsoport: < 18
En is megvasaroltam, de nekem rengeteg festeket felvett, es nagyon gusztustalanul nezett ki a kefe :( ezenkivul nagyon osszecsomositja a szempillaimat , es gyakorlatilag semmit nem hat. Den a festeke jo, ugyhogy mas spiral kefejevel jo :)
Catrice Made To Stay HosszantartóKrémkedvelő szupiné Bőrtípus: Normál Bőrprobléma: Vízhiány Korcsoport: 18-24
nekem extrán olajos a szemhéjam, ezért minden alá használok alapot. ez alá is, és hála az égnek így szépen fennmarad. én fel tudom vinni ujjal is (talán az extra pici kezemnek köszönhetően), és nagyon szeretek rátenni még másmilyen szemhéjpúdert, mert remekül megtartja. nagyon bevált :)