Legnépszerűbb szemkrémek
- Kategória: Szemkrémek
- Bőrtípus: Minden
- Bőrprobléma: Bőröregedés
Legújabb vélemények a kategóriában
L'Oreal Paris Dermo Triple ActiveKrémmániás skincare Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Túlérzékenység Korcsoport: 25-34
Eddig nem használtam L'oreal krémeket, de amikor megvettem a mattító triple-active krémet, megláttam ezt a polcon.
Megtetszett, mert azt írta, hogy hármas hatás, hidratál, kisimít és ragyogást ad. A hidratálás nekem jelenleg elég(ligetszépe olajjal kombinálva meg tökéletes), kisimít, ez elfogadható, könnyen beszívódik, hamar lehet rá sminkelni!
Első két használatnál mintha lett volna némi kis ragyogás, de igazán ez nem nagyon jön elő, de nem is nagy hiány. Jobb mintha csillámmal, vagy fényvisszaverő pigmentekkel lenne tele!
Jelenleg elégedett vagyok vele!
Tégelyes megoldásnak nem vagyok híve, de mivel egész korrektül szuperál a krém, ezt elnézem neki. -
Avène Nyugtató SzemkörnyékápolóKrémmániás Biofeleség Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Túlérzékenység Korcsoport: 35-44
Könnyű az állaga, hamar felszívódik -minden zsíros utóhatás nélkül, és illatmentes. Mióta kipróbáltam nem hiányozhat a táskámból az allergiás időszakokban, mert ez az egyetlen szemápoló krém ami segít lenyugtatni az allergiás szemem viszketését és duzzadtságát.
Garnier Színezett GolyósKrémkedvelő xy77
hát van jobb is! hidratáló nélkül szárít és beleül a ráncokba pedig nincs is sok és csak picik...de azokat is kiemeli! nem igazán jött be....de olyan jó hűsítő érzést ad :D!
Alverde Vital SzemránckrémKrémkedvelő xy77
Nagyon jó! Én nem ránctalanítónak haszálom, hanem hidratálónak mert borzalmasan száraz a szemkörnyékem és még karikás is a szemem alatt bármennyi alszok...de ez a krém nem csak jól hidratál de a karikák sem olyan dominánsak!
Alverde Vital SzemránckrémKrémmániás Monee Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Vízhiány Korcsoport: 35-44
Egy tubust elhasználtam és nagyon meg vagyok vele elégedve. Amit nagyon imádok benne, az a hűsítő érzés és az azonnali felszívódás, durván pikk-pakk beissza a bőröm. Nem vagyok az a húderáncos :) de azért a koromból adódóan akadnak már kicsit mélyebb ráncocskák a szemem körül. Mióta ezt a krémet használom, ezek határozottan enyhülni látszanak.Tekintve az összetevők szépségét is, mindenképp venni fogom,:)