Legnépszerűbb testápoló termékek

További testápoló termékek népszerűség szerint >>

Legújabb vélemények a kategóriában

• Balea Dusche Hawaii Pineapple
    Krémek Krémje pancimanci   Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Pattanások (acne)   Korcsoport: 35-44

springsteen, dettó! :) Én sem jutottam tovább a DM-es szaglászásnál. Nincs az a pénz, hogy ezt magamra kenjem. Ha nem lenne pénzem csak ennyi, hogy erre futja, inkább vennék egy babaszappant. Sajnos ezek a 270 Ft-os balea tusik majdnem mind gumimaciszagúak. Nekem csak az új tengeri sós- narancsos jön be egyedül.

• Atrix Intensive Protection Cream
    Krémmániás adri97323   Bőrtípus: Normál   Korcsoport: < 18

Kiskoromban Anyu minden este ezzel kente be a kezét, lábát. Néha én is használtam. Imádom az illatát és remekül hidratál. Egyetlen problémám vele, hogy rettentő olajos érzetet hagy maga után, de éjjelre tökéletes.

• Balea Dusche Hawaii Pineapple
    Krémek Krémje springsteen33   Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Vízhiány   Korcsoport: 35-44

Bizisten, eddig még egyetlen Baleas tüsfürdőre nem írtam legyalázót (legalábbis nem emlékszem :-)), de most sajna fogok. :-(
    Más színű/mintázatú flakonban tavaly is próbálkozott a DM ezzel az ananászos bűvölettel, nálam sikertelenül. Egészen biztos: idén sem lesz ez másképp.
    Mindig álmélkodtam azon, hogyan lehet valakinek hányingere/fejfájása egy illattól (nem szagról beszélek): mit mondjak, sokat kellett várnom erre az "élményre", de megtapasztaltam végre ezt is, amikor kipattintva a neonzöld kupakot beleszagoltam ebbe a tusfürdőbe.
    Nem értem, ugyanis magát az ananászt két pofára szoktam magamba tömni, imádom .... de ez egy borzalmas agresszív, tömény, erőltetett MŰalkotás, Hawaii ide vagy oda.

• Cosmio Gránátalma Magolaj, Bio
    Krémkedvelő Flami   Bőrtípus: Kombinált   Bőrprobléma: Tág pórusok   Korcsoport: 35-44

Az argánolaj mellett a második legjobb ránctalanító olajom. Nagyon sűrű az állaga és az illata sem a legfinomabb (mintha fánkot sütöttek volna benne vagy ötször), de a hatása remek. 1-2 cseppet kell bemasszírozni a ráncokba.

• Cosmio Argánolaj

Ránctalanításra használom, reggel-este pár cseppet a szem és száj köré. Először pár nap után kijött néhány piros pötty a szemem körül, akkor félre tettem egy időre. Néhány hete elővettem újra és azóta semmi probléma. Remekül ránctalanít. Az illata érdekes, aromás, de nem kellemetlen. Nagyon szeretem. 20 ml-es kiszerelésben van, nagyon sokáig elég és 1000,- Ft körül volt az ára. Ennyi pénzért ilyen ránctalanító hatás igazán csodás.

További vélemények a kategóriában >>