Legújabb vélemények

Garnier Pure Active 8H Pimple Patch Láthatatlan Hidrokolloid Tapaszok Pattanásokra
A Mélyebben levő pattanásokra is tettem, nem nagyon szívott ki semmit! Lassan de biztosan dolgozik, kb egy hét múlva felszínen a pattanás! Lehet kinyomni és kezelni! A pirosságot és a gyulladást lehúzza! Az apróbb komedokat ill, zsírdugókat, miteszereket szépen leszedi! Kinyomott pattanásokra jó, felszívja a nedvességet bacikat, és tisztítja a területet! Ragadhatna picit erősebben! A tapaszok közepe a felhelyezés után enyhén csiphet is! A szélein nem tapad eléggé, olyan mintha hámlana az ember bőre! Vastag tehát, éjszakára jobb használni, viszont én nappal is viseltem! Mások egyből kiszúrták hogy hámlik a bőröm? Majdnem észrevétlen! Sminkelni lehet rá! Újravevős kategória!

Tocobo Bio Watery Sun Cream Fényvédő Arcra SPF50
Fantasztikus! Soha nem szeretném lecserélni. Nagyon könnyed, szeretem az illatát, szuperül hidratál és nap végén is matt a homlokom, ami számomra hihetetlen. Ez a TÖKÉLETES fényvédő számomra. (Jaa és nagyon sokáig elég.) Aki esetleg tartana az illatától, szerintem bátran próbálja ki, mert szinte azonnal elillan.

NERDS Gyengéd Bőrnyugtató Arclemosó Kolloid Zabpehellyel
Szuper termék, nagyon szereti a bőröm. Valóban nyugtat és puhít. :) Az állaga eléggé folyós (amit egyébként szeretek), emiatt ez a tubusos kiszerelés szerintem egyáltalán nem szerencsés, sokszor kicsöppen. Pumpás adagoló szerintem sokkal praktikusabb lenne ehhez a termékhez.
Bubblypro Professzionális Leave-In Balzsam
Az állaga szuper könnyű, pillanatok alatt beszívódik, egyáltalán nem nehezíti vagy zsírosítja el a hajamat. Korábban nagyon szálkás volt a hajam, ez látványosan változott. Gubancokat is sokkal könnyebb fésülni. Mesés az illata, naponta használom, szuper, hogy a hajmosások között is illatos a hajam. Nagyon kevés kell belőle, szóval sokáig elég. Nagyon szeretem!