Krémek, kozmetikumok

barcsik_erzsebet
2025.04.11. 09:44
Normál bőr
Vízhiány

Hát, ebből is csak a régi csomagolású volt okés... Attól nagyon szép lett a hajam, sűrű és jó illatú. Ez a kiadás ahhoz képest ammónia szagú, más az illata, az állaga, minden... Mintha két teljesen különböző termék lenne, pedig ugyanaz a neve. Nem fogom már ezt a típust újravenni.

superultra
2025.04.11. 09:32
Kombinált bőr
Pattanások (acne)

Szerintem önmagában nem nagyon van értelme. Ajakápolóként a színe nekem hétköznapra túl intenzív, emellett szárít és foltokban kopik. Hasonló árnyalatú clarins lip oil-lal használva szép, de gyakran kell újrakennem. Sajnos örökkévalóság lesz elhasználnom.

Babooca
2025.04.11. 09:18
Kombinált bőr
Túlérzékenység

Egyenlőre csak 1 hónapja használom, ebben a kicsit hűvösebb időben mikor épp nem sminkelek, engem nem zavar az olajos fénye és a kicsit ragacsosabb állaga. Őszre-télre jobbnak találom, mint a skin1004 centella fényvédőjét. Szépen világosítja, egységesíti a bőrképem, viszont nagyon csípi a szemem minden felvitelkor, illetve nap végére alapos tonizálás és hidratálás után is kiszárítja a szemkörnyékem. Sminkelni jól lehet rá, viszont nekem órákig tart, mire rendesen beszívódik, addig ragad. Napközben sticket használok a fényvédelem megújítására, néhánnyal nincs jóban, elég zsírossá válnak az újabb és újabb rétegek nap végére. (Pedig a stick magában matt.) Tervezem még kipróbálni az Aqua verziót, hátha az jobban passzol az én kombinált bőrömhöz.

Schmetterling
2025.04.11. 09:17
Száraz bőr
Pigmentfoltok

Tisztára mint a nivea :D de komolyan! Állaga, illata teljesen ugyanaz! Kellemes krém, hamar beszívódik, nem csillog a fejem tőle. Hidegebb hónapokban "jó egynek" !