Legújabb vélemények
Trend It Up Super Grip Szemhéjalapozó
Az általam nagyon szeretett és etalonként kezelt essence szemhéjbázisomat évekkel ezelőtt kivonták, és mivel vészesen fogynak a felhalmozott készleteim a napi szintű használatban, ezért kísérletezésből vettem meg ezt. Átlátszó, géles állagú, minimális mennyiség elég belőle a mozgó szeméjra. A színek szép élénkek rajta, de sajnos egy átlagos 8 órás munkanap végén már elkezd összegyűlni a redőkben. Pénzkidobásnak nem mondanám (most a hetekben féláron kiárusításban főleg nem), de én még keresem az igazit

Isana Haj és Fejbőr Tonik Rozmaringgal
A végén járok már, pár használat és elfogy. A samponba csöpögtetett rozmaringolaj bejött, gondoltam ezzel megtámogatom plusszba a hajam a tömény olaj helyett. Mentolos illata van, hűti és bizsergeti is elég rendesen a fejbőrömet, komolyabb irritációt szerencsére nem okozott. Egyébként is rohadt hosszú már a hajam, szóval gyorsabb növekedést nem tapasztaltam (nem is olyan látványos szerintem), inkább több babahaj lenne nekem a kívánatos. Abból pedig van, de nem lehet tudni, hogy amúgy is nőne, vagy a rozmaring segített rajtuk. Kicsit keményebbnek érzem a hajtöveimet ha használom, és figyelni kell rá, hogy az arcbőrömre ne folyjon le.

Catrice Air Blush Matt Pirosító
Szépen pigmentált pirosító, a Berry Breeze árnyalat tökéletesen mutat a világos bőrömön. Mostanában ez a kedvencem:)
Clinique My Happy Lily of the Beach
Most bontottam ki egy 15ml-s kiszerelèst,ès nem csalódtam😊 finom krèmes,virágos,kókuszos illat,elèg bőrközeli nekem,de ruhán bőven èrezhető, finoman körbeleng,meleg időben tökèletes lesz🥰☀️