Legújabb vélemények
Dermedic Hydrain³ Hámlasztó Enzim
Kicsit bajban vagyok a hámlasztókkal, mert ugyan nagyon igényelné a tágpórusú bőröm, azonban az érzékenység és a vízhiány miatt nem akármit visel el. Akad persze más márka is, ami bevált, azonban néhány termék ára már annyira elszállt, hogy inkább keresgélek. Most erre esett a választásom. És úgy tűnik, egyelőre beválik. Heti 2-3 alkalommal használom esti rutinban. Tök jó, hogy nem szárad/hámlik tőle a bőröm, mégis egész jó sima és egyenletes lesz. Az illatanyag zavar benne kicsit, de egyelőre nem irritált, remélem így is marad. Az állaga kellemes, vékonyabb réteg esetén nem is kell semmit letörölnöm belőle, mert maradéktalanul felszívódik zsíros utóhatás nélkül. Ár-érték aránya is rendben van.

Luxoya Szemhéjpúder Paletta
Imádom ezt a palettát! A mályvás-bordós árnyalatot szereztem be. A színek gyönyörűek és jól kombinálhatóak, a matt árnyalatok szépen eldolgozhatóak, míg a fényesek gyönyörű csillogást adnak a szemnek. A pigmentáció tökéletes, egy rétegben is intenzíven látszik. Nagyon tartós, egész nap a helyén marad. Különösen tetszik, hogy a paletta jól illeszkedik a hétköznapi és a különleges sminkekhez is. Igazi kedvenc lett!

Luxoya Slik Glow Highlighter Púder
Ez a highlighter egyszerűen gyönyörű! Nagyon szép fénye van és könnyen eldolgozható. Nappali sminkhez is tökéletes, de akár intenzívebb hatás is kihozható belőle.

Luxoya Color Stay Matt Rúzs
Imádom a 04-es árnyalatot! A rúzs könnyen felvihető, és nem szárítja ki durván az ajkakat (persze egy kis ajakbalzsam sosem árt előtte). Meglepően tartós. Már most tudom, hogy nem ez lesz belőle az utolsó darab nálam!