ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Rosa Moschata (Musk Rose) Seed Oil

Funkciók:

Emolliens

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A pézsmarózsa magjának olaja. A neten teljes a konfúzió, ezt az olajat gyakran látjuk "vadrózsaolaj (Rose hip oil) név alatt, vagy kép mellett. Az igazság ezzel szemben az, hogy elég sok rózsaféle növeszt a csipkebogyóhoz hasonló áltermést, de természetesen ezek azért különböző fajok, így az olajuk összetétele is különböző.  A pézsmarózsa olaj a CosIng szerint emoillent és bőrkondícionáló.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.