ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

KrémMánia kedvenc összetevők

Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract a|eo|h|gy EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

A kínai teacserje nem fermentált változatának a kivonata, közkeletűbb néven zöldtea-kivonat. Jelentős mennyiségű szakirodalom támasztja aláa zöld teának, illetve a benne lévő aktív komponenseknek (EGCG és a zöld tea polifenolok, GTPPs) a számos kedvező hatását a bőrre.Kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő összetevő, rákellenes tulajdonsága is van. Különösen jól dokumentált a zöld tea... tovább >>

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil eo|h EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott Komedogén index: Irritatív index:

Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges... tovább >>


További kedvenc összetevők
hirdetés

összetevők a-z

a B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z *

Összetevő reflektorfényben

Hydrolyzed Jojoba Esters EWG Kockázat: EWG Adat: nincsen

Funkcióját tekintve bőr- és hajkondícionáló, valamint filmképző anyag. A jojoba olajrészleges elszappanosításából származó anyag. A jojóbaolaj tulajdonképpen egy növényi viasz, elszappanosításakor zsírsavak és zsíralkoholok (hosszú szénláncú) keletkeznek. Mivel ezek a komponensek viszonylag nehezen jutnak be a bőr belsejébe, ezért vékony filmet képeznek a bőr és a haj felszínén. Ez a film... tovább >>

Összetevők funkció szerint

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.