ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

KrémMánia kedvenc összetevők

Retinal v EWG Kockázat: EWG Adat: közepes

Retinaldehyde. Az A-vitaminnak egy formája, mely csupán egy metabolikus lépésre (sejtben történő kémiai átalakulás) található a biológailag aktív hatóanyagtól, a retinolsavtól, azaz maga a retinolsav után a második legerősebb retinoidféle. A retinal kiváló összetevő a napsugárzás öregítette bőr regenerálására, hatásos a pattanások és pigmentfoltok kezelésében, fontos sejtjelző anyag (a... tovább >>

Palmitoyl Pentapeptide-3 pep EWG Kockázat:

A futurederm szerint az egyik leghatásosabb ma ismert peptid, mely serkenti a kollagénszintézist és a sejtközi mátrix egyéb fehérjéinek a termelődését is. Egy 2005-ös tanulmány szerint a palmitoyl pentapeptide-3 határozottan segít a finom vonalak és ráncok enyhítésében, valamint a bőr általános hidratáltságán is javít.


További kedvenc összetevők
hirdetés

összetevők a-z

a B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z *

Összetevő reflektorfényben

Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A gapot kivonata.A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionálóhatású összetevő. Az összetevő egyik gyártója szerinta gyapot kivonata védi a bőrt, támogatja annak barrier funkciójátés még enyhe antibakteriálisa hatása is van, ezeken kívűl vitamin tartalmúkészítményekbenszolubilizáló szerepet is betölthet.

Összetevők funkció szerint

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.