Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Baboo
Javítja a bőr tónusát, elfedi az apró hibákat.
2016.08.13. 13:07
A legrosszabb korrektor amit valaha használtam. Nem tünteti el a sötét karikáimat és beleül a kis ráncocskáimba. Nem tetszett a kiszerelése sem az,hogy csavarni kell. A csillogásról meg ne is beszéljünk... tuti nem veszem újra,nem ajánlom senkinek.
2016.04.22. 20:50
Hát ez nemhogy nem javít a bőrtónuson, még ront is. Azonnal szárad, elkenhetetlen, a lehetetlen gyöngyházas csillogás inkább kiemeli, amit el kéne fednie. beleül a pórusokba, ráncokba, úgy rossz, ahogy van!
2016.01.16. 15:01
Semmit sem ér, azon kívül, hogy nagyon csillog.Talán highlighterként kellett volna használni...
2015.08.17. 15:59
Csalódás! :/ Nem is fed, a kiszerelés szörnyű (órákig tekerheted, mire valamennyi is kijön belőle) és a szem alatti karikák is még erősebbé válnak. :/
2015.03.28. 19:48
Ez miért korrektor néven fut vajon??Rettenetes...semmi fedés, csillogó,az adagoloja se j...