Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Cherish EDP

3.9
Hozzáadva 2015.02.11.by

agiv

Indiai jázmin, a pézsma és a fás illatjegyek harmonikus kombinációja, mely energiával teli, nőies parfümben ölt testet.

Illatkategória: virágos-gyümölcsös-fás

Illatösszetevők: jázmin, pézsma szantálfa

2024.07.11. 12:08

Tartós illat. De nekem túlságosan nyuvasztóan virágos.annak jó aki biztosra imádja a virágos gyümis illatokat.

2023.05.06. 13:59

Nagyon jó illat, de ha ruhára fújod, másnap olyan ózonos dohányfüstös büdös illatot hagy maga után. Sose éreztem még ilyet. A parfümpermetnél és golyós dezodornál viszont nem tapasztaltam ilyet.

Utoljára szerkesztve: 2022.09.21. 14:39 - 2022.09.21. 14:38

Kellemes, virágos, lágy nőies illat. Tavasszal és az esős, elviselhetően hűvös napokon szerettem viselni, ám igen gyorsan elillan az illat. Ha tartósabb lenne, nagyon tudnám szeretni.

2022.08.09. 07:46

Nekem sajnos nem jött be, tömény alkoholszagot érzek magamon, ha ezt fújom. Barátnőmön viszont nagyon finom illata van, nem tudom hogy lehet ez..:D

2022.06.03. 12:33

Zsíros bőrön valóban nem túl tartós. De száraz, normál bőrön jónéhány órán át érezhető marad, azt figyeltem meg.Számomra ez az illat a tinédzser kor elhagyását és a felnövés felé vezető első lépéseket jelenti. Finom, de kissé hétköznapias, amolyan suliba vagy munkába járós, kedves gyümölcsösség.

2021.06.16. 12:23

Az illata nagyon jó, de szerintem nem annyira tartós. Több avon parfümöt is próbáltam már azokat sokáig éreztem, ez hamarabb elillan.

Piactér

Több mutatása