Fürdőtermékek

Avon Habfürdő Gránátalma- és Bazsarózsaillattal

4.3
Hozzáadva 2017.01.06.by

Rhaella

Gránátalma- és bazsarózsaillattal kényezteti és illatossá varázsolja bőrödet.

2022.01.19. 12:51

Szeretem az illatát, de mindig kipróbálok valami újat! :)

2021.12.01. 13:47

Beépültem, hogy olcsóbban vásárolhassak. Összevettem sok mindent (vagy ajándékba kaptam), a nagy részüket nem vagy alig használtam. Egy ismerősöm mondta, hogy ezek a legjobb kézmosók. És tényleg. Több illatot is kipróbáltam, hosszú ideig csak kézmosónak. Természetes összetevőjű termékekre váltottam, így ezektől elköszöntem.

Utoljára szerkesztve: 2021.09.22. 03:43 - 2021.09.22. 01:00

Nagyon finom, bár nekem tusolófülkém van, ez meg ugye habfürdő, de megoldottam, tettem rá 1 Lidl-es nagy folyékony szappan kupakot, s így normálisan tudom adagolni. Jól habzik, az illata is kellemes, jó vele fürdeni. Az akciós oldalon vettem, kedvezőbb áron kínálják. Jó sokáig elég, a kéktől ugyan még puhább a bőröm, de attól minden kék, ettől függetlenül szuperjók. Szívesen újraveszem később, de most a Luxury Florals illatot fogom megbontani ebből a verzióból. 👛

2021.03.22. 21:54

Fantasztikus illata van! Még a fürdés után fél órával is érződik a fürdőszobában. A hab amit képez lehetne több, de mivel az illata miatt használok habfürdőt, ezért ettől eltekintek. Egyik legjobb avonos habfürdő.

2021.01.26. 05:18

Isteni illatú, jól habzik, közepes mennyiség kell belőle, ár érték aránya jó, főleg, ha akciósan jut hozzá az ember.

2021.01.11. 12:14

Nagyon szeretem az Avonnak ezeket a bordás flakonos habfürdőit, szerintem az árukhoz és az Avonhoz képest nagyon nagyon jó minőségűek. Kiadós, sokáig elég, nagy habot képez, tartós és jó illata van, nem szárítja a bőrt. Ennek kellemes gyümölcsös parfümös illata van, szeretem, de nem lett a kedvencem. Érdemes őket sorban kipróbálgatni, jó pár nagyon kellemes és különleges illatút lehet találni.