Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Mesmerize Black for Her Kölni

4.4
Hozzáadva 2024.02.28.by

Maddie

"Add át magad az érintés erejének, amikor a friss mandarin, a jázminesszencia és a meleg, fás jegyek mámorító illatát viseled magadon."

2023.02.28. 09:55

Rég vásároltam, azóta is keresem. Számomra ez a nagybetűs parfüm. Az illata hosszantartó.

Utoljára szerkesztve: 2021.12.21. 08:43 - 2021.12.21. 08:42

Abszolút de IMÁDOM! Ezt az illatot inkább a vagányabb csajoknak max 35 éves korig tudnám ajánlani. Intenzív de nem orrfacsaróan, hanem kellemesen fűszeres és elég 2 fújás amit egész nap érzek magamon. Ez egy karakteres illat amit olyan outfitnek is kell tükröznie, illetve személyiségnek :) Nagyon eltalálták!!! A hideg időben szinte felmelengeti az embert, nyáron igen kijöhet az illat egyénisége, így inkább az őszi-téli időszak a legmegfelelőbb hozzá szerintem.

2021.12.01. 15:20

Beépültem, hogy olcsóbban vásárolhassak. Összevettem sok mindent (vagy ajándékba kaptam), a nagy részüket nem vagy alig használtam.Egyik téli illatom. Nagyon szeretem, melenget, de két fújásnál több már fejfájást okoz.

2021.08.25. 10:41

Aki szereti a keleti, nem hétköznapi illatokat azoknak tuti befutó :) Édes, nőies de tartóssága lehetne jobb is viszont összességében bőven éri az árát!

2021.05.10. 17:09

Imádom!! Évek óta ezt használom és nagyon szeretem, bátran merem ajánlani bárkinek.

Utoljára szerkesztve: 2020.11.12. 16:23 - 2020.10.31. 08:48

Nagyon tetszik az erőteljes virágossága és fássága. Édeskés, de nem cukorszirupos, igazán nőies, kellemesen bújós illat. Update: És megint csak csalóka a minta, pedig nem sajnáltam a csuklómra! Azóta beszereztem egy üveggel, és nagyon tartós, nem egy könnyed illat, de abszolút kellemes. Frissen kifújva kicsit soknak tűnik, de kis idő elteltével nagyon kellemesé válik.

Piactér

Több mutatása