Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
nikii
100%-ban a természet ihlette - energizáló naracs és gyömbér a testednek.
Így működik: Friss, hűs érzést és enyhe illatot biztosít.
2017.04.04. 10:17
Telen szobai legfrissitonek hasznaltam, arra tokeletes volt :D Hamar fogy, gyorsan illan, valahogy a testpermetek nem az en vilagom.. inkabb kiadom a penzt egy jo parfumre, de ennek nem sok ertelmet latom, maximum a nagy melegben.. Regen az ilyen kiurult uvegeket kimostam es megtoltottem napozotej-es viz keverekevel, ugy fujkaltam magam, arra jo volt. :)
Utoljára szerkesztve: 2016.01.17. 22:07 - 2016.01.17. 22:06
A kedvenc avonos testpermetem volt, télre tökéletes, csoda fűszeres illata volt. :) Sajnálom, hogy már nem lehet kapni... szettben vásároltam, a testápolója nem volt olyan kellemes...de általában minden szettel ez a probléma
2015.12.05. 14:28
Karácsonykor ad egy kis plusz hangulatot. (Az év többi részén nem tudnám magamra fújni, csak akkor.) Kis utóillata van, amiben van valami savanykás kellemetlen valami. De nem olyan jelentős.
2015.11.02. 20:51
Nagy kedvencem volt, már se újságban se neten nem találom, nem gyártják? :((
2015.07.11. 09:47
Nagy kedvencem télen, isteni az illata, és sokáig kitart! Nagyon szeretem, a hideg időkre mindig beszerzek. :3