Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Passion Dance EDT

2.6
Hozzáadva 2012.03.10.by

vador

Főleg növényi és gyümölcsös illatjegyekből áll, mint például grépfrút, papaja, vízililiom, jázmin, fekete nárcisz és fekete rózsa. Az alapillatban a borostyán, a moha és a pacsuli szenvedélyes akkordjai bontakoznak ki.

2024.03.23. 11:29

Ha egy szóval kellene jellemeznem, azt mondanám hogy keserű. Ritkán használom, mert erőteljes az illata, egészen tartós is.

2024.01.11. 14:05

Egyik kedvenc illatom az Avontól. Én imádom, mindig visszatérek hozzá. Erőteljes rózsás illat.

2023.06.23. 12:33

Téli illatnak használom, amikor hangulatom van hozzá. Valóban semmi különleges. Kedvelem, mert nem az a vattacukros hatás, amit viszont nem kedvelek :-)Ár-érték aránya akció esetén teljesen rendben van. Nem túl tartós, de nem is vártam el tőle. Általában minden AVON ETD vagy parfüm esetében érdemes rendelés előtt egy illatminta pakkot néhány napig próbálgatni magunkon, és nem a papírlapon lévő illatpöttyre hagyatkozni!

Utoljára szerkesztve: 2023.02.20. 12:00 - 2023.02.19. 22:02

Számomra fura, amiket előttem írtak, én még kb soha senkin nem éreztem ezt az illatot. Ezzel együtt sem tartom viszont túl különlegesnek. De rossznak sem. Téli időben egész kellemes szerintem. Mikor először vettem, akkor nyár volt. A hőség nagyon nem tesz jót neki, kellemetlen illata volt rajtam nyáron.Télen viszont egynek nem rossz. (Azért újra venni nem fogom már még egyszer szerintem.)

2023.01.09. 10:01

Szerintem egy finom illat. Nem nagy kunszt, de cserében nem is akarja megváltani a világot. :) nem valami tartós, nem is kifejezetten csíkhúzós, száradás után sem történik nagy dolog az illattal. Sidenote: fiatalabban mindig ezt használtam alváshoz és most mindig alhatnékom van, ha ezt az illatot érzem. :D

2022.12.07. 14:48

Tavaly megtetszett valakin és mivel olcsó megrendeltem. Télen és kora tavasszal használtam, minden cseppjét imádtam. Erős, számomra édeskés illat. Nemrégiben elővettem és már nem vagyok oda érte. A fejillat elillanása után még elviselhető, elhasználom, de újra nem veszem.

Piactér

Több mutatása