Lelőhely: Parfümériák, online

Hozzáadva 2015.03.31.by

buttercup

Megjelenés éve: 1996

Illatcsalád: citrusos-aromás

Illatjegyei:rozmaring, neroli, citrom, bergamot, ananász, moha, koriander, jázmin, ciklámen, virginiai cédrus, tonkabab, szantálfa, pézsma

Vásárold meg külső partnereinktől.

2022.08.24. 12:43

Pigmentfoltok

A páromnak és a fiamnak is van belőle, mindkettőjükön és önmagában is imádom ezt az illatot.

2021.12.21. 18:18

Túlérzékenység

5/5, örök klasszikus, a felfújástól a leszáradásig ugyanaz az illat, állítólag ez az egyik különlegessége is.

2020.03.11. 12:29

Száraz bőr
Túlérzékenység

90-es évek szignatúraillata ez is, mint a Hugo Boss Green, vagy az Issey Miyake pour homme, utóbbi kivételével mindegyiket szénné hamisították, (le is áldozott nekik egy időre), de mostanában megint érdemes vele próbálkozni, mert a copy/paste üzemmódban vegetáló parfümipar túlárazott silány produktumai közt piedesztálra emelkednek ezek az illat mammutok, pláne, hogy valóban kiváló parfümök voltak ezek, megfelelő tartóssággal, ár érték aránnyal, mint esetünkben a Chrome, ami maximálisan karakteres, és férfias illat, nyoma sincs az illatokat összemosó (vagy a nemeket random felcserélő) szándéknak, ez itt "csak" egy férfi illat, és kész, és nekem ennyi tökéletesen elég is.

2020.02.18. 08:28

Száraz bőr
Vízhiány

A világ egyik legjobb frissebb illata fémes tényleg a króm tiszta de testes illata fűszeres és friss illat mellé egyedien nagyon jó pl egy versace fraihe vagy mi a halál labdába sem rúghat ez mellett nagyon stílusos nagyon meg nyerő semmikép nem egy p xs fiatalos illat nagy sláger volt ami mai napig tart ikon ! Nagyon tartós is.

2019.12.24. 20:39

Egyenetlen bőrfelszín

Imádom ezt az illatot a ferjemen, nagyon jó hozzabujni, kb. 10 perccel a fujas után. Akkor a legszuperebb az illat, mikor elkezd elillanni a kezdeti "shock"💓

2019.03.14. 16:14

Ezt a parfümöt vettem meg először a férjemnek. Nagyon nehezen döntöttem, mert meg akartam lepni, és nem kérdezhettem meg a véleményét. Szerencsére kitűnő választásnak bizonyult. :)

Piactér

Több mutatása