zsoxcore
24 órás védelmet nyújt.
2016.01.05. 19:32
Az illata, a csomagolása és az ára is nagyon tetszett a hatása azt hiszem nem volt valami bajnoki.
2015.02.27. 17:50
Előnye, hogy nagyon olcsó volt és szép a csomagolása. :)Hátránya, hogy nem gátolja eléggé az izzadást, nekem maximum téli hétköznapokon elég.Aa csoki-illatot nem szeretem, de a fügével együtt már tetszik, télre nekem tökéltes.
Utoljára szerkesztve: 2014.02.09. 14:35 - 2014.02.09. 14:26
Kellemes illata volt és elég jól dezodorált is, bár nem mondanám, hogy egész napos hatása volt. Ami nagy kár, hogy mellette nem lehetett parfümöt használni, mert a kettő nagyon kiüti egymást, és az ember úgy illatozik tőle, mint egy amszterdami kupleráj :). Viszont én nem tudtam, hogy nem gyártják, nekem úgy rémlik láttam még DMben, vagy benéztem?
2013.12.31. 01:03
Nagyon finom illata volt, és jól is dezodorált. Imádtam, kár hogy már nem gyártják:(