Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
riella1994
Ideális a hajmosások között és utazások alatt. Felfrissít, és dús hatást kölcsönöz a frizurának, víz és hajszárítás nélkül.
2017.12.08. 20:54
Nem rossz, de a szintén DM-es, Trend it up! kék flakonos messze veri hatásban is és annak az illata is friss, nagyon finom.Ennek kicsit tömény édes, de ár-érték arányban és elérhetőségben mégiscsak jó!
2017.10.16. 09:09
Az illatától egyszerűen rosszul vagyok, nagyon tömény vaníliás. Sokáig elég, csak ha a másikból kifogyok, akkor szoktam 1x-1x használni. Amúgy nem rossz termék, teszi a dolgát, de sajnos az illata miatt nem túl pozitív az összkép.
2017.08.25. 15:10
Az illata tényleg kibírhatatlan, nehézkes az eldolgozása is, így gyakran hagy fehér réteget a hajon, és bár valóban frissebbnek tűnik tőle a haj, volument ad neki, ez mégsem hosszan tartó, néhány óra múlva azonban fejbőrviszketést tapasztaltam. Olcsó termék, de sajnos, annyit is ér. Nálam a Batiste száraz samponja az abszolút befutó, amelynek kellemes az illata, nem hagy fehér réteget a hajon (mivel kissé pigmentált, így barna vagy annál sötétebb hajú lányoknak rendkívül előnyös), könnyű eldolgozni, és lehet fújáskor levegőt kapni tőle, poros utóhatás sincs. Ráadásul a hajam dúsabbnak mutat tőle, szintén volument ad neki és tartást.
2017.08.10. 08:36
Nem szerettem, mert büdös volt. Tette a dolgát, de a nap végére a fejbőröm is viszketett tőle, így másra váltottam.