Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros

Balea Trend It Up Szárazsampon Spray

Hozzáadva 2016.01.29.by

blilla91

Új, feljavított receptúra

Frissítő hatású. Egy szempillantás alatt, bárhol, bármikor. Frissítsd fel a frizurádat! Parti után, vagy akár máskor is, másodpercek alatt, egy gombnyomással, a praktikus száraz sampon spray segítségével. Még víz sem kell hozzá. Hajad ismét friss, jó fogású és dús hatású lesz. Hatékony a zsíros hajtövek ellen. Könnyű kifésülni.

2016.06.03. 16:19

Nekem ez jobban tetszik, mint a kék flakonos... de csodát ettől sem lehet várni. Még keresem a tökéletest.

2016.05.05. 10:33

Ezt és a kék tesóját is használtam. Ennek a zöldnek rövidebb volt a pályafutása, mert konkrétan fuldokoltam tőle. A hatásával se voltam kibékülve, nagyon fehér, kicsit ragad is, szóval nemszeretem kategória..

2016.02.22. 14:30

Barna hajra nem ajánlom. Nagyon erősen összefesti a hajat fehérrel, ha meg kevesebbet fúj az ember nem használ. Vizes törölközővel kell utána levakarásznom a fehér foltokat. Szőkéknek lehet elmegy, de ez így totál kínszenvedés. Azért adok plusz egy csillagot, mert a dolgát teszi, de én biza rávéstem volna hogy csak fehér/szőka hajra! A többi szárazsampon amit próbáltam nem produkálta ezt a műhó hatást.

2016.02.22. 14:27

Nagyon szerettem, ha nem volt időm (kedvem) hajat mosni, egy nappal kitolta a műveletet :) Fekete a hajam, mégsem maradt benne, lefújtam, 5 perc, törlés, fésülés és teljesen vállalható volt a hajkoronám, abszolút nem látszott, hogy zsíros. Én csak ritkán, gyorssegélynek használtam, kb. 10 alkalomra elég volt.A Trend It Up család száraz samponjait biztos venni fogom, mert nekem bevált, és remek áruk van.

2015.12.30. 19:59

szerintem jó termék bár én csak akkor vetem be ha nincs más választásom . nem túl tartós ezért tőlem csak 4 csillagot kap

2015.12.28. 16:25

Ritkán használom,de gyorssegélyként szerintem nagyon jó!Bár nincs tapasztalatom e téren,hisz ez az első száraz samponom.