Lelőhely: Parfümériák, online

3.8
Hozzáadva 2017.08.28.by

nyarigabi

25 ml, 40 ml és 65 ml

A Bvlgari Aqua kollekció első nőknek szóló, vizes-virágos illata 2015. februárjában érkezik. Üvegét Boticelli Vénusz születése című festménye ihlette.

Fej: bergamot, só, gyömbér

Szív: magnólia, birs

Alap: fás jegyek, ámbra, méhviasz

Vásárold meg külső partnereinktől.

2023.07.01. 21:15

Kéz alól vásároltam ezt a parfümöt teljesen ismeretlenül, totál vakon. Valahogy azt éreztem: nekem ez kell. Azóta is imádom. :) Eleinte az én ízlésemmek kissé talán túl fűszeres, néha picit szúrós az illata majd sokkal szelídebbé, krémesebbé válik. Karakteres, olaszos, finom. Az már csak hab a tortán,hogy az üvegét a kedvenc festményem ihlette, amit itt tudtam meg.

2023.03.06. 20:38

Kifújáskor nekem nagyon erős fás, fűszeres illat, már már férfias, ezért elég belőle pár fújás. Leszáradás után jön elő a nőiessége puha, krémes elegáns. Extra tartós. Ruhán több napig is lehet érezni.

2022.12.28. 12:01

Tudom, hogy a parfüm ízlés, bőrtípus, kémia, időjárás stb. kérdése, mégis mindig meglep, hogy ugyanazt az illatot mennyire másnak érezzünk. Nekem az Aqva Divina sem nyári, sem férfias, hanem épp az ellenkezője. Meleg, puha, végtelenül nőies, és az a kis sós felhang adja a különlegességét. Hűvösebb időben szeretem, és alkalomra használom, vagy olyan napokon, amikor jobban akarom érezni magam, és a csoki ugye hizlal... Eddig az egyetlen parfüm a Bvlgaritól, amiben nem érzem azt a tipikus Bvlgari alapot (amivel egyébként nincs bajom, csak rajtam nem igazán jó). Lassan ideje beszereznem belőle az utánpótlást is.

2022.05.23. 08:59

Folyton visszatérő, örök nyári kedvenc. A tucatillatoktól messzire álló, ölelgetősen sós illat. Nem a savanyú értelmében, hanem finoman kapaszkodó stílusban. Ez kizárólag a melegben bomlik ki a bőrömön, olyan ájtatos leszek tőle - nem tehetek róla 😇. Nyáron kizárólag a virág- és vaníliamentes illatokat bírom elviselni magamon, igaz, a rózsa és a gyöngyvirág sosem is jöhet szóba. Szóval nekem még a 65ml-s majdnem félig van. Nagyon kedvelem, sosem mondanék le róla!

2022.02.08. 22:37

Kaptam. Leírás alapján egy extravagáns, bátor illatnak gondolnám, kifejezetten szeretem a kissé maszkulin, fanyarkás,mégis nehéz illatokat. Külön tetszett, hogy fiatalosnak van beállítva a design. Sajnos egyáltalán nem fiatalos. Számomra viselhetetlen, orrfacsaró, fejfájdítóan agresszív, öregasszonyos szag. Az a vastagon sminkelt, arannyal teleaggatott fajta, akinek azért gombás a lábkörme a piros lakk alatt. Azért adok 2 csillagot, mert amúgy levakarhatatlanul tartós.

2020.10.13. 13:23

Ez egy nagyon egyedi illat. Valóban van benne valami maszkulin, de nekem ez nagyon bejön. Tartósságát közepesnek mondanám. Nyári illat abszolút. Én a sót is érzem benne. Nem ajánlom senkinek, hogy vakon vegye meg.