Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
gerbaud
Típus: EDT (alkoholmentes változatban is kapható)
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma
Fejjegyek: narancs, fás jegyek, bergamot
Szívjegyek: rózsa, napraforgó, kamilla
Alapjegyek: vanília, őszibarack, írisz
Utoljára szerkesztve: 2025.01.28. 16:08 - 2024.07.19. 12:39
Isteni illata van, első fújás után furi volt, de leszáradás után mennyei, a blancot is kipróbáltam vele egyetemben és először azt hittem, hogy az a jobb, de végülis ez nyert, mert annak férfiparfüm szaga lett rajtam, ez meg annyira kellemes krémes, meleg és édes illatú még órákkal később is. Végre egy parfüm, ami nem alkoholos leszáradás után. A tartóssága viszont semmi.
2024.03.05. 08:05
Már két üveggel elfogyasztottam belőle, bár lenne belőle edp verzió is...Púderes babaszoba illat, én nagyon szeretem, mindig nosztalgikus érzéseket ébreszt bennem
2023.02.10. 10:15
Nagyon szeretem a púderes illatokat. Vélemények alapján rendeltem meg, mert sokan írták, hogy ő is egy púderes illat. Valóban baba púder illatú, kicsit hasonlít a Nivea Edtre ami szintén nagy kedvenc. Tartóssága is rendben van.
2022.04.11. 13:18
Nagyon szeretem ezt az illatot. Egyszerűen megnyugtat és lelassít. Még a párnámra is szoktam fújni elalvás előtt mert annyira jó erre az illatra elaludni és reggel felkelni. Egyértelműen púder illat, talán hasonlít a babatermékek illatára, de ez kicsit különlegesebb azért. :) Tartósságára csak 4*-ot tudok adni, de én vásárlás előtt tisztában voltam vele, hogy nem a legjobb, viszont nekem így is megéri, mert tényleg calming hatás.
2021.02.15. 22:38
Szerettem volna egy olyan púderes illatot, ami a klasszik baba hintőport, baba fürdetőket, testápolókat juttatja eszembe. Ez az illat olyan! Nagyon kellemes, így nem adhatok mást, csak 5 csillagot! :) Számomra nem von le semmit az értékéből, hogy nem olyan a szillázsa, mint egy komoly EDP-nek. Ehhez az illathoz nem is kell akkor hatósugár. Éppen azért jó, mert visszafogott, bőr közeli, ahol órákon át megmutatja magát. Minden évszakban el tudom képzelni.
2020.12.24. 19:43
Életem első parfümje volt❤Nagyon finom, lágy púderes babaillata van, de mégis nőies és frissAzóta se találtam ennél jobb illatot,imádomSajnos szinte semennyire nem tartós, negyed múlva már csak akkor érezni,ha valaki közvetlenül a bőrömet szagolja meg😅 hajon,ruhán viszont még másnap is érezni. Olyan mintha inkább a saját illatom lenne, nem parfümDe nekem így is nagyon tetszik, úgy használom,hogy több helyre is fújom magamra, aztán alkalomhoz illően egy erősebb parfümből is fújok,de szigorúan csak egy picit a ruhámra/nyakamra, de van,hogy csak őt használom magában. Szerintem ez a signature illatom