Sminkek arcra

Hozzáadva 2017.01.09.by

WZ

17 g

2016-os decemberi limitált kiadás

A különböző méretű és árnyalatú, finoman csillogó kavicsok fényvisszaverő pigmentekkel ragyogó fénybe vonják az arcot.

Queen Victoria Is Amused árnyalatban kapható

2018.12.22. 16:02

Szép selymes, szolíd fénye van, igazi hétköznapi highlighter, nem hivalkodó, nem csillámos. Nagyon tetszik a kövecskés design, ecsettel viszem fel a bőrömre, szeretem. Több highlighterem van amiket párhuzamosan használok attól függően mikor melyikhez van kedvem, ez a mai napig gyakran előkerül.

2018.06.24. 12:05

Szeretem a Catrice termékeit,a highlightereket kötelező jelleggel ki kell próbálnom. Megfogtak a kis különleges kavicskái,igy próbáltam minél kevesebbszer használni,bár a végén mégis megmaradt hétköznapi sminknek. Én is ecsettel vittem fel,nekem gondom nem volt vele.

2017.07.12. 17:36

Nagyon passzol a bőrömmel ez a rózsaszínes árnyalat, igazi kis hétköznapi, visszafogott csillogást ad:) ecsettel szoktam felvinni és maximálisan meg vagyok elégedve vele.

2017.07.01. 09:02

Jó kis highlighter azonban nem az az erősen pigmentált! Kellemes ragyogást, csillogást kölcsönöz illetve sokáig elég.

2017.03.21. 12:04

Annyit vadásztam rá, és megérte! Nagyon imádom, szép színe van, de visszafogott és tartós is. Oda vagyok a kis kavicsokért, viszont a csomagolást nem értettem, mivel az összes ilyen köves/gyöngyös cuccba szoktak rakni valami puha dolgot, hogy ne törjenek, ebbe viszont csak egy műanyag lap került. Végül én raktam bele vattakorongot, hogy ne törjenek tovább szegény kavicskák. Viszont magával a termékkel elégedett vagyok.

2017.02.25. 14:59

Ezt a kollekciót volt szerencsém kipróbálni, nagyon klassz és tartós.