Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Beus70
Illatcsalád: virágos- gyümölcsös
Fejillat: birsalma, grapefruit
Szívillat: jácint, jázmin
Alapillat: ámbra, borostyán, írisz, pézsma, virgíniai cédrus
2025.03.23. 15:48
Régóta szerelem illat,imádom földob az illata ruhámon óraszíjjamon napok múlva is érzem. Sajnos az eredetijét még nem vettem meg az ára miatt csak utánzatokat Yodeima-For you,Zara-applejuice. Most próbálok belőle kisebb mennyiséget decantot beszerezni de kb esélytelen,nem adom föl.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.23. 15:52 - 2025.01.06. 13:15
Szerintem nagyon kellemes illata van, és frissessége dacára még tartós is. Bármikor könnyed viselet, bókokat zsebel be, képtelenség bárki auráját megzavarni vele.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.23. 15:53 - 2024.09.15. 07:33
Egyik kedvenc mindennapi parfümöm! Finom gyümölcsös-virágos illat, nem tolakodó, kellemesen lágy. Tartóssága lehetne kicsit jobb, de egyébként szuper parfüm.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.23. 15:54 - 2024.07.23. 11:42
Nem rossz, nem rossz, de nem a kedvencem. Felfújáskor nagyon erős és harsány, emlékeztet valamelyik tini koromban használt parfümre ( ne kövezzetek meg, de talán az America Pink-re). Később, amikor kezd elcsendesülni valamiért érzem benne a CM vonalat, kissé púderesebb, gyümölcsösebb lefutásban.Friss, kissé púderes, nagy szilázsú illat. Egyenlőre 3 csillag.
2024.01.28. 15:36
Nekem nagyon nem tetszik ez az illat, ahogyan a többi sem a márkától sajnos. Az első fújás után meglepődtem, mert papíron és rajtam is kellemes volt, már kezdtem reménykedni, hogy naaa végre egy Chanel illat, ami nekem is tetszik, de mégsem. Egy óra elteltével azt tapasztaltam, hogy eléggé megváltozik az illata, 40+-os nőkön tudom elképzelni inkább, tartóssága szerintem rendben van, de többet tuti nem fújom magamra, nagyon taszít sajnos. Két csillagot kap az üvege és a tartóssága miatt.
2024.01.15. 14:30
Sokszor újra vettem. Egy nagyon komfortos, édeskés, gyümis illatocska. Baromi tartós. Megdícsérik a kollégák (akik kb. semmit se szoktak). De meguntam. És szerintem hamar meg lehet unni, mert nincs benne semmi csavar. Az EDP verzió azért jobb, mert van benne valami kis plusz, amitől nem tudod megunni.Viszont attól még szép illat, kellemes, irodabarát, randira is szuper. Signature illat. Egy szép Chanel.Nekem már 4 csillag, mert meguntam, de attól még szuper.