Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
andrea.horvath79
2018.01.22. 19:44
Nagyon jó ceruza szép szinekben, 20-ast használom, mely színt sajnos itthon nem árulják. Természetes, hosszantartó, jó minőségű kefével.
2015.01.12. 20:01
A hegyezője semmit sem ér, csak beletöri a ceruzát, nem is értem minek adták hozzá. De maga a szemöldökceruza,..hm...na az már maga a tökély. Csodásan természetes hatás, nekem a barna van meg. Szuper tartós, még nap végére is ugyanolyan mint a reggeli "rajzolás" után. Én tuti újraveszem, akármilyen borsos is az ára!
2014.04.14. 08:06
Imádom! A legjobb szemöldök ceruza amit valaha használtam! Nekem a legvilágosabb árnyalat van meg (10 Blond Clair) , nagyon nehéz világos szemöldökhöz szép ceruzát találni de ez tökéletes. Gyönyörű taupe színe van és teljesen természetes ráadásul még tartós is. 5/5
2013.01.26. 20:45
Szerintem is tökéletes szemöldökceruza. Nem vagyok sminkes, csak sminkimádó. :) Rengeteg terméket kipróbálok, imádom az újdonságokat, de ez a termék, néhány egyéb Chanel termék mellett örök és állandó szerelem. Tökéletesen tartós, pont ott marad a nap végéig, ahová teszem reggelente és pont olyan vastagságban, színmélységben. Napi használat mellett is sokáig elég. Remek termék, tökéletes választás!
2012.12.23. 10:15
Tökéletes szemöldök ceruza! Én már vettem egy párat munkám során, de nem is nyúlnék máshoz! Jó az állaga, és természetesen porral amúgy is áthúzzuk a ,,kész" szemöldököt, tehát így még fixáljuk is! Ja, és ami nem elhanyagolható: EGYSZER SEM TÖRT MÉG BELE A HEGYEZŐBE!!!!!!
2012.08.01. 10:12
Tartós, könnyű vele dolgozni. A satírozó ecsettel nagyon szép természetes smink készíthető. Napi szinten használom és egy ceruza 1-1/2 évre elegendő.