Lelőhely: Drogériák, parfümériák, online

Hozzáadva 2019.04.23.by

kicsibubu

30 ml, 50 ml és 100 ml

Illatcsalád: ciprus-gyümölcsös

Összetétel: rózsa, ribizli, frézia, lótuszvirág, jázmin, pacsuli, musk

7400 Ft, 10 999 Ft és 14 594 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.10.28. 18:00 - 2021.10.30. 21:29

Kb 5 éve megvan ez a parfüm, de csak most nőttem fel hozzá annyira, hogy magamra is fújjam. Nekem hangulat kell hozzá, mert van, amikor nem tudom elviselni magamon. Szúrósnak érzem néha, nem egy egyszerű illat, abszolút nem édes. Máskor pedig imádom, magabiztosságot ad, és nagyon tartós!

2021.05.16. 21:42

Nőies, kicsit vagány elég tartós is bár nincs azért túl nagy hatósugara.Hétköznapokon tökéletes, farmeres vagy akár lezserebbb stílushoz is.Harminc felüli életkorban szerintem a legideálisabb, fiatalos ugyan, de ez már a drogéria felső polca.Ár érték arányban verhetetlen.Márkás, jó parfüm, de mégsem a megfizethetetlen kategória.Az üvege is szuper, egyedi, laza, fiatalos.🙂

2018.12.30. 22:49

Karacsonyra kaptam a batyamtol, o joval hamarabb kinezte nekem. :DTetszik, kicsit az eleje engem edesanyam parfumjere emlekeztet (rozsaszin Bruno Banani), utana azert annal fanyarabba valik. Finom, kozepesen tartos illat.

2018.11.18. 06:45

Az édesanyám odáig van ezért a parfümért , Nagyon kellemes , lágy illata van, a tartóssága....hát annyira nem tartós, 3-4 óra után elillan. De az biztos hogy anya örök kedvence. Letisztult , egyszerű illat mégis különleges.

2017.11.08. 10:24

Tegnap megvettem az itt leírt pozitív észrevételek alapján.3-at fújtam belőle, de sajnos nem az én illatom. Őszintén sajnálom, mert nagyon tartós. Egész nap éreztem magamon azt a 3 puffot.Ha valakit érdekelne, szívesen átadnám, doboza is megvan természetesen.E-mail: toroksziszike@gmail.com

2017.09.29. 07:38

Első benyomás: Wow! Ezt a frissességet, természetességet, és még is olyan különleges, nem lehet azt mondani rá, hogy átlagos kis semmi. Engem először felfrissített, aztán megnyugtatott. De aztán folyamatosan éreztem a jelenlétét, és nem, valahogy nem illünk még sem össze. Pedig olyan szép erdei, mezei illatnak gondolnám. Engem kamillára emlékeztető akkordokkal szédített, ami nagyon tetszett benne, de aztán nagyon fanyarrá, kesernyéssé vált, amitől rossz lett a közérzetem. Ettől eltekintve lehet, hogy még próbálkozom nála, mert nagyon tetszett az eleje! Nem is gondoltam volna, de ez azért nagyon jó!!!! Kár, hogy az én szervezetem így reagált rá.