Szépségvitaminok

3.1
Hozzáadva 2020.08.18.by

whmania

30 db

Egyedülálló, természetes összetevőket tartalmazó formula, amelyet úgy állítottunk össze, hogy tartalmazzon minden olyan értékes növényi kivonatot, vitamint és ásványi anyagot, amelyre egy egészséges hajnak szüksége van.

A haj egészségének fenntartásához szükséges vitaminok hiánya hajhulláshoz vezethet. A kapszula szedésével ellátjuk a hajhagymákat azokkal a tápanyagokkal, amelyekkel csökkenthető, vagy akár meg is szüntethető a hajhullás. Ha a hajhagymák megfelelő tápanyaghoz jutnak hozzá, akkor nem csak a hajszerkezet állapota javul, hanem a hajszálak is gyorsabban nőnek. Az egészséges haj erős, fényes és hidratált. Ha megadod erőtlen hajadnak, amire szüksége van, meghálálja neked. Sokkal könnyebben kezelhető, formázható és fésülhető hajad a mindennapjaidat is szebbé varázsolja majd.

2024.07.09. 07:44

Csatlakozom az előttem szólókhoz, akiknek tönkretette a bőrét ez a ... ! Szerencsére nem került pénzembe, mert ajándékba küldték a Brush-hoz, de inkább orbit rágót küldtek volna, mert ezt nagyon bánom... Mindigis problémás volt az arcbőröm, folyamatos harc az aknéval, de így még sosem néztem ki, mint most mióta ezt szedtem és mire rájöttem hogy ez okozza a gyulladást.

2023.10.29. 18:36

Ezelőtt 7 évvel szedtem ezt a hajvitamint, akkoriban csodát művelt a hajammal. Nagyon sokat nőtt, valamint rengeteg babahajam is lett tőle. Mivel pozitív emlékeim voltak róla, így bátran meg is rendeltem 3 havi adagot. Sajnos a 3. szem után feladtam a szedését, mivel sokakhoz hasonlóan a gyomrom nekem is teljesen tönkre tette, és elkezdtek nekem is gyulladt pattanások kijönni az államon, nyakamon és vállamon is. Nem tudom mi változott 7 év alatt az összetevőkben, de ez valami borzalmas! Így én nem ajánlanám senkinek.

2023.04.16. 13:32

Számomra ez a legjobb hajvitamin, amit szedtem, pedig rengeteget kipróbáltam már. Kúraszerűen alkalmazva valóban nőtt tőle nagyon sokat a hajam és kevésbé is hullott, ami nagy pozitívum nekem. Akcióban elfogadható az ára is.

2023.03.29. 13:18

Három kúrát csináltam végig, én szerettem, használt is. Sose voltam tőle rosszul, nem lehet rá panaszom

2023.03.07. 15:21

Többször is szedtem, mindig nagyon sokat segített. Volt, hogy csak növeszteni akartam, de a posztkovid tüneteket is szépen elmulasztotta. Általában 3havi csomagot vettem, kb az első doboz beszedése után már érezni lehetett a hatást.

2022.03.24. 13:18

Sajnos nekem nem használt, annyit nőtt a 3 hónapos túra alatt a hajam mint vitamin nélkül, és a szerkezetén sem vettem észre különösebb változást. Az egész márkát egy pénzlehúzásnak tartom, egyedül a gőzölős hajvasalóját kedvelem, de a hajápoló termékek nekem szörnyűek. A hajkrémet szerettem volna véleményezni de nem elérhető krémmánián, konkrétan tömény szilikon, elvileg öblítést nem igénylő termék, de az én hajam még leöblítve is utalta, konkrétan szárítás után egy merő ragaszos zsírgombóc volt a hajam...