Patikai gyógykrémek, termékek

4.8
Hozzáadva 2016.11.08.by

Babooca

50 g

A kenőcs alkalmazása náthával, köhögéssel, torok- és hörghuruttal járó meghűléses panaszok esetén ajánlott. Bedörzsölésre vagy inhalálásra használható.

Összetevők: 50 mg/g kámfor, 50 mg/g terpentinolaj, 27,5 mg/g levomentol, 15 mg/g eukaliptusz olaj.

2023.08.31. 18:37

Bár a betegséget és a köhögést önmagában nem mulasztja el, de sokkal komfortosabb a betegeskedős időszak ezzel a kenőccsel. Könnyíti a légzést, és időlegesen lecsillapítja a száraz köhögést. Biztosan mindig lesz itthon.

2022.09.28. 06:29

Beteg, megfázós, köhögős napjai túlélő eszköze.2020 márciusában találtam rá, amikor a covid alatt nagyon köhögtem, akkor is nagyon sokat használtam már, és azóta is, ha beteg vagyok.Nagyon jól esik az egyszerre hűsítő-melegítő, nagyon különleges érzés a bőrömön.Megfázáskor, amikor be van dugulva az orrom, arra is segít. Felkenem a mellkasomra, és gondolom a mentolos illatnak köszönhetően, de hamar "kidugítja" az orrom.

Utoljára szerkesztve: 2021.02.07. 22:14 - 2021.02.07. 22:13

A Krauter nagymama krémje mellett a téli influenzás, megfázásos időszakra mindig van itthon. Nagyon tartalmas és hosszú évek sora alatt használjuk azt a tégelyt, amit még évekkel ezelőtt vettünk. Apukám szokta használni, ha megfázik, fáj a mellkasa. Kámforos, eukaliptuszos tisztító illata van. Pár nap alatt helyreteszi az embert és jó közérzettel folytathatja a kemény hétköznapokat. Jól oldja a hurutot, csillapítja a köhögést, a mellkasi fájdalmat és szó szerinti kikapja az emberből a betegséget. Jó meleg dunyha ajánlott hozzá és sok-sok pihenés, meleg citromos tea. Ha mindez adott, akkor garantált a gyors felépülés.

2018.12.12. 21:43

megfázáskor, ha nem is veszek be semmiféle gyógyszert, ezt mindig használom, már a legkisebb jelnél is.az ágyban haldokolva pedig nagyon komfortos érzetet is nyújt, amellett, hogy tényleg enyhíti a kellemetlen tüneteket és segíti a légzést/alvást. jól hűsít, imádom az illatát, valahogy a gyógyulással kötöttem már össze. :) egyébként nagyon kis adag kell belőle, mert vastagan kenve roppant ragacsos. én két éve vettem ezt, amit most is használok, és még kb. a fele megvan.

2018.06.20. 16:19

Nem csak megfázáskor használom, hanem lábra is hűsítő krémnek ha nyáron nem tudok aludni a melegtől.

2017.12.13. 21:00

Gyerekkorom egyik emléke a - mellemre is mami - :D Ez azóta is szállóige a legjobb barátnőmmel. Egyébként tényleg nagyon jó megfázásra mellkasra kenve, és inhalálni is. :)