Körömlakkok, lemosók

Essence Better Than Gel Nails Gyorsan Száradó Fedőlakk

2.3
Hozzáadva 2020.05.20.by

Judittttt

Gyorsan száradó fedőlakk a tökéletes, zselés hatású körmökért.

2014.04.15. 15:47

Tág pórusok

Ez valóban egy förtelem... amekkora szerelem a sima társa, amit sehol nem kapok már.. ez??? Ez meg sem szárad.. nem hogy órák alatt, de 2 nap alatt sem... A létező összes lepedőmintát magára nyomatta éjszaka, majd még délután is ragadós, gumis érzetet keltett. Moshattam is le. Tovább adtam, de barátnőmnek sem vált be. Kuka... :/

2014.02.12. 18:41

Tág pórusok

Nekem tetszik bevált, tényleg viszonylag gyorsan szárad, szép fényes száradás után is (nem mondom, hogy olyan mint egy zselés), valmennyivel tartósabbá teszi a lakkokat, ami feltúnt viszont, hogy sokkal inkább egybe jn fel a lakk és nem pattogzik igazából. Mondjuk nem használtam még sokat, mert eddig nem nagyon lakkoztam. Oka: körömrágás miatt rövid és gyenge körmök.

2013.11.24. 21:19

Pirosság (rozacea)

Szeretem a csillámokat, a rétegeket, matricákat pedig már nem vagyok tini! :D Ez a fedőlakk a noname lakkokat is szuper tartóssá teszi! 4-5 rétegek is teljesen átszárít.Mélyesztheted a körömvéged is a lakkozott körömre, semmi nyom! Most kidobtak sokat akciósan, és is kifogtam egy megbuggyant példányt, de nyugi, eddig a polcokról csak jó minőségűekbe futottam.A legjobb fedőlakk amit valaha használtam. (a magasfényű változata is jó, bár én nem látom fényesebbnek)

Utoljára szerkesztve: 2013.08.26. 05:43 - 2013.08.26. 05:43

Vízhiány

Némileg rehabilitálnám ezt a lakkot. Én is 350 Ft-ért vettem, és nagyon örültem, hogycsak ennyi volt. Azután elolvastam az itteni véleményeket és elszörnyedtem. De ki kellett próbálnom! Szóval direkt lefekvés előtt kentem ki a körmöm: BTGN soft rose alappal, 2 réteg Diamond Nails lakkal, 2 rtéteg ezzel. Úgy tűnt a szokásos időben szárad. A lakkozás után kb. fél órával lefeküdtem, és csodák csodája nem lett párnanyomatos a körmöm! Azt viszont meg kell jegyenem, hogy szerintem az ecsete szar, mert az csíkozott, és volt ahol buborékosodást fedeztem fel, de ez végülis a terülés közben kiegyenlítődött. Van összehasonlítási alapom, összeségében az eredeti (sehol sem látom már) és a zöld BTGN jobb ennél, legközelebb azt választom, de ennyire azért nem rossz ez a lakk.

2013.08.25. 09:41

Bőröregedés

Bárcsak elolvastam volna előbb itt a véleményeket... :D Oké, csak 350 Ft-om bánta, de ki a fene gondolta volna hogy egy száradást gyorsítóként eladott lakk többet árt mint használ? Mert szó szerint, többet értem volna vele ha nem használom. Itt valamit nagyon elrontottak... Még azt is megbocsájtanám ha csak nem gyorsítaná eléggé, de hogy meg sem szárad?! Csupa lenyomat lett a körmöm, még órák múlva sem volt teljesen száraz.

2013.08.12. 10:17

Zsíros bőr
Tág pórusok

Sajnos az én tapasztalatom is hasonló, lassan szárad de ami még rosszabb, hogy az egyébként tartós lakkjaim is lepattognak tőle. Ráadásul, hiába kenem vékony rétegben, buborékos vagy inkább szivacsos lesz az eredmény. Rettenetes.