Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Heli
Ez a make-up szivacs ideális az alapozó, a korrektor, a pirosító és a púder felviteléhez. A lekerekített él tökéletes az alapozó és a pirosító felviteléhez, míg a vékony, hegyes oldala ideális a nehezen hozzáférhető helyeken.
Latexmentes.
2020.05.26. 16:54
Lassan egy éve használom, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Könnyen lehet tisztítani, egyáltalán nem szakadt be sehol intenzív használat mellett sem. Hozzá kell tenni, hogy nem használtam még egy márkásabb sminkszivacsot sem, tehát azokhoz nem tudom hasonlítani, viszont ár-érték arányban nekem tökéletesen megfelelt. Kifogástalan alapot tudok vele készíteni. Már meg is vettem az utódját, ha esetleg az elsőtől meg kellene válnom. Akciósan kb 800Ft volt.
2016.04.27. 07:54
Nagyon kis szeretem darab. Hónapok óta használom és már sokszor volt kimosva is. Én mindig nedvesen használom és mindig szép finisht hagy maga után. Sokkal jobban tudok vele dolgozni, mint az alapozó ecsettel.
2016.01.23. 12:46
Nekem is jók a tapasztalataim, többször kimostam és nem szakadt ketté, pedig már nyúzom egy ideje..igaz vannak rajta pici szakadások itt-ott, de nem befolyásolja a használatot, mert tényleg picik. Nálam viszont a dobozból kivéve nem volt egy darab szakadás se rajta, biztos szerencsésen kifogtam, pedig akkor vettem, amikor már ki volt téve a lomikosárba és csak kb. 3 darab volt már...
2015.06.18. 16:53
nekem jók a tapasztalataim vele, egész sokáig bírta szakadás nélkól, szépen feltudom vele vinni az alapozót
2015.06.18. 15:58
A beauty blender eléggé drága. Így amikor megláttam ezt nagyon örültem. Azthiszem 700Ft-körül vehettem. Használtam úgy 10-szer úgy 3-4 Alkalommal kimostam. És már tönkre is ment. Összeségében: Várjunk egy kicsit míg kigyűjtjük Az eredeti árát. És inkább arra ruházzunk be.
2015.04.29. 18:29
Hát óriási csalódás sajnos! :( Pedig úgy örültem, hogy jött valami elérhetőbb...Megvan az eredeti Beauty Blender, ami hát sajnos drága, és először el is gondolkoztam, hogy uhhh de elbaltáztam, nem néztem alaposan körül, pedig lehet venni olcsóbban is, több helyről is. De végül rájöttem, hogy egy percig sem bántam meg hogy az eredetit vettem, mert megszolgálja az árát. Itt megtudjátok nézni: https://www.youtube.com/watch?v=hQOMbnwMXjEÉn vizesen szoktam használni.