Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
the
Olyan egyszerű lesz a füstös smink elkészítése, mint az egyszer egy: ez a lágy, kerekített végű ecset lesz segítségedre abban, hogy a megfelelő színeket a lehető legszebben tudd eldolgozni szemhéjadon. praktikus csomagolásban, hogy bárhová magaddal vihesd.
2021.06.18. 15:27
Alapdarabjaim egyik kincse. Nekem ez satírozásra tökéletes.
2020.02.21. 18:12
Imadom! 6 eve minimum megvan es az egyik kedvenc ecsetem. Vennek meg ha lehetne..
2019.10.25. 19:53
Nagyon szeretem az összes essence ecsetet, könnyű velük dolgozni, mind nagyon puha, ugyanakkor amelyiknél kell, az tömött is. Már nagyon régóta használok többfélét is, időről időre lecserélem az újabb dizájnosakra, haladjunk a korral. Rendszeresen mosom őket, és semmi bajuk, nagyon jól bírják. Persze, nem pro ecsetek, de nem ilyen elvárással vásároljuk őket ugyebár. Erre jobban vigyázok, mint a szemem világára, mert ez az ecset maga a kincs!
2018.08.16. 14:30
évek óta jól tartja magát, nem hullik a szőre, ugyanolyan, mint új korában. nem profi, de hétköznapi sminkeléshez szerintem ideális. egy gondom van vele, hogy egy kicsit szúr. emiatt csak 4 csillag.
2018.01.27. 12:06
Sok éve megvan, és még mindig az egyik kedvenc ecsetem. Sajnálom, hogy már nem gyártják, biztos vennék még, ha lenne. Nekwm alapdarab.
2017.07.09. 11:36
Hát én nagyon sajnálom, hogy már jó ideje nem lehet kapni. Még annó betudtam szerezni de már számát sem tudom, hány éve volt az (kb 5). Sajnálatos módon elhagytam pedig egy nagyon jó ecset volt és nem örülök neki, hogy jelenleg egyetlen egy Essence ecset sem kapható ilyen fejjel. Tudom, hogy van egy hosszabb és lazább sörtéjű satírozó ecsete az Essence-nek de én még mindig visszasírom a márkától ezt az ecsetet